ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Hâncești reținut de ofițerii CNA: Ar fi pretins 2 400 de euro pentru perfectarea a două permise de conducere

11:57 | 08.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. Un bărbat din Hâncești a fost reținut astăzi de ofițerii anticorupție fiind bănuit de trafic de influență. Operațiunea a avut loc pe teritoriul Gării de Sud din capitală, informează MOLDPRES.

Potrivit Centrului Național Anticorupție (CNA), bărbatul ar fi pretins de la două persoane câte 1 200 de euro pentru a influența angajați ai Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Tehnică „INTEHAGRO” pentru a-i determina să le perfecteze permise de conducere pentru tractor.

Pentru documentarea cazului a fost inițiată o cauză penală pentru trafic de influență. În urma reținerii în flagrant și percheziției corporale, de la bănuit au fost ridicate mijloace bănești în sumă de 1 200 de euro, transmise sub controlul CNA.

În prezent, au loc acțiuni de urmărire penală sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Cahul pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. Persoana nu este la prima abatere de la lege, aceasta fiind cercetată penal și condamnată pentru comiterea diferitor infracțiuni. 

img24003372

img24003372

img24003372

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!