ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Relațiile moldo-austriece, abordate de viceprim-ministra Cristina Gherasimov cu parlamentari de la Viena

12:54 | 08.05.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, și-a încheiat ieri seară vizita de lucru la Viena cu o discuție cu Christoph Matznetter, Președintele Comisiei pentru afaceri externe a Consiliului Național al Austriei, și cu membrii comisiei parlamentare de profil, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului.

Oficiala a mulțumit deputaților austrieci pentru posibilitatea de a le vorbi despre agenda noastră de reforme și despre pașii făcuți în procesul de preaderare la UE. În același timp, ea și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul și asistența constante oferite de Austria pentru dezvoltarea țării noastre.

„Am menționat, de asemenea, că vom depune toate eforturile pentru ca Republica Moldova să aibă un parcurs european cât mai rapid, asigurându-le astfel cetățenilor noștri o calitate mai înaltă a vieții și un spațiu pașnic și sigur de trai. Este viitorul pe care ni-l dorim, pentru care avem un plan exact și pentru care muncim zilnic”, a spus viceprim-ministra Cristina Gherasimov pe finalul întrevederii din Parlamentul austriac.

img24003375

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!