ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean pleacă la București. Oficialul va participa la Conferința de Investiții din Europa Centrală și de Est

13:33 | 08.05.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean va participa la cea de-a zecea ediție a Conferinței de Investiții din Europa Centrală și de Est, care se va desfășura mâine la București, transmite MOLDPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, conferința se concentrează pe evoluția și dezvoltarea piețelor de capital în ultimii zece ani și perspectivele de viitor. „Premierul va participa la acest eveniment și va promova Republica Moldova ca destinație de investiții în scopul atragerii unor resurse suplimentare în economia națională. România este unul din principalii parteneri economici ai Republicii Moldova”, a afirmat Daniel Vodă. 

Evenimentul va aduna organizații profesioniste care reunesc investitori din domeniul bancar, managementul activelor, asigurări, capital privat, fonduri de pensii și alte domenii din industria investițiilor.

Premierul va reveni la Chișinău în seara zilei de mâine, pentru a participa inclusiv la evenimentele dedicate Zilei Europei.

img24003378

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!