ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Încă șase suspecți au fost reținuți în dosarul contrabandei cu țigări „Ashima”

11:10 | 02.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 2 nov. /MOLDPRES/. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a desfășurat astăzi percheziții în dosarul schemei de contrabandă cu 179 de cutii de țigări „Ashima”, deconspirată în iulie curent, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, perchezițiile au avut loc la domiciliile figuranților, la Cahul și Chișinău. Trei din cele șase persoane reținute sunt angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Printre angajații de la frontieră reținuți figurează și un ex-șef interimar al sectorului Poliției de Frontieră Cahul, precum și un fost șef al Direcției regionale Sud a Inspectoratului.

Actualmente, în dosarul contrabandei cu țigări „Ashima”, cu statut de învinuiți și bănuiți figurează 14 persoane.

Foto: PG

 

img21008244

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!