ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova marchează pentru al doilea an Săptămîna Globală a Antreprenoriatului

12:10 | 10.11.2014 Categorie: Economie

Chişinău, 10 nov. /MOLDPRES/. Un şir de acţiuni orientate pe deschiderea unei afaceri vor avea loc în perioada 17-23 noiembrie în capitală, cu ocazia marcării Săptămînii Globale a Antreprenoriatului (GEW). Detalii, în acest sens, au fost făcute publice astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, de către Olesea Fortuna, preşedintele campaniei GEW Moldova, informează MOLDPRES. 

Potrivit organizatorilor, acţiunile se vor baza, în mare parte, pe panouri de discuţie, instruiri şi ateliere de lucru, „scopul principal fiind ca persoanele interesate în a deschide o afacere să obţină experienţa necesară de la diferiţi antreprenori”. 

„Anul acesta panourile de discuţie se vor axa pe ecosistemul antreprenorial din R. Moldova, industria sănătăţii, tinerii antreprenori şi educaţia antreprenorială, industriile creative etc. De asemenea, pe data de 19 noiembrie, vom marca Ziua Antreprenoriatului Feminin şi vom organiza un atelier de lucru la care vor participa 50 de femei din diverse regiuni ale ţării”, a explicat Olesea Fortuna. 

Săptămîna Globală a Antreprenoriatului este o inițiativă internațională apărută în 2008, menită să dezvolte ideea de afaceri printre tinerii de pe toate continentele. În Republica Moldova, acest eveniment se desfăşoară pentru a doua oară. 

Acţiunile dedicate Săptămînii Globale a Antreprenoriatului vor avea loc la Academia de Studii Economice din Moldova. Participarea la eveniment costă 50 de lei.
Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!