ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pompierii decedați la Teleneşti au fost decoraţi post-mortem cu ordinul „Credință Patriei”

16:53 | 08.12.2014 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat astăzi decretul privind conferirea de distincţii de stat unor angajați ai Unității salvatori și pompieri Telenești a Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al Ministerului Afacerilor Interne, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Preşedinţiei.

„Pentru îndeplinirea ireproşabilă a datoriei de serviciu și sacrificiul manifestat la lichidarea unui incendiu”, cu ordinul „Credință Patriei” clasa I au fost decorați post-mortem pompierii Nicolae Popa și Gheorghe Șova, care și-au pierdut viața în timpul exercitării unei misiuni de serviciu pe 26 noiembrie a.c. în orașul Telenești.

Totodată, medalia „Pentru Vitejie” a fost acordată șefului de echipă Ion Bran și pompierului Boris Ilescu.

img14001819

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!