ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 26 ianuarie – 1 februarie

12:24 | 21.01.2015 Categorie: Horoscop

Pe CAPRICORNI îi aşteaptă o săptămînă destul de încordată, cînd vor trebui să se ocupe nu doar de treburile curente, dar şi să se clarifice cu problemele acumulate. În legătură cu acest fapt, pentru  următoarele şapte zile planificaţi-vă doar chestiuni importante ca să nu pierdeţi timpul în zadar. Grijile mai vechi au să vă complice mişcarea înainte dacă nu le veţi pune la punct anume în această perioadă.

VĂRSĂTORILOR astrele le recomandă să nu intre în conflicte cu şefii. Chiar dacă o reglare de conturi este inevitabilă, încercaţi totuşi să daţi dovadă de cumpăt şi răbdare, care au să vă fie de folos pe viitor.  Stabilitatea situaţiei dvs. materiale o să vă permită să rezervaţi nişte mijloace pentru a face o cumpărătură de proporţii pentru casă, planificată demult. Străduiţi-vă numai să nu cheltuiţi toţi banii.

PEŞTII nu vor reuşi să realizeze nici a zecea parte din ceea ce şi-au plănuit. Probabil că v-aţi asumat  responsabilitatea pentru prea multe treburi: mai bine evaluaţi-vă cu obiectivitate forţele şi faceţi mai puţin, evidenţiind ceea ce într-adevăr este prioritar şi important la ora actuală. În această săptămînă, în timp ce veţi soluţiona probleme importante, mai ales cele legate de serviciu, ascultaţi de sfaturile persoanelor apropiate şi nu le refuzaţi ajutorul propus.

BERBECII vor fi bine dispuşi şi optimişti, fapt ce le va ajuta în săptămîna următoare să depăşească orice fel de impedimente. Aceasta se referă în primul rînd la sfera profesională: insistenţa  dvs. şi capacitatea de a convinge vor determina şefii să ia anume acea decizie pe care o aşteptaţi. În zilele apropiate  este necesar să daţi dovadă de prudenţă, deoarece nu este exclusă o încercare din partea partenerilor de afaceri de a vă induce în eroare.

TAURII pot conta pe realizări de anvergură atît la serviciu, cît şi în viaţa personală.  Totuşi pentru obţinerea unor rezultate sesizabile va trebui să aplicaţi capacităţile de strateg, mai ales că aveţi de întocmit planuri de lungă durată pentru dezvoltarea şi formarea bugetului anual de familie.  În zilele de odihnă amintiţi-vă de prieteni şi apropiaţi pentru care nu prea aţi avut timp din cauza unui regim încordat de muncă.

GEMENII vor fi pasionaţi în săptămîna viitoare de idei interesante şi originale. Grăbiţi-vă să le realizaţi anume acum, deoarece următoarele zile se potrivesc de minune pentru aceasta. Perioada promite să fie favorabilă pentru activitatea de afaceri. Totodată, acordaţi o atenţie sporită lucrului cu documentele – există probabilitatea apariţiei unor probleme legate de acte. Dacă aveţi posibilitate, petreceţi  zilele de odihnă acasă împreună cu copiii  care au nevoie de atenţia dvs.

Pe RACI îi aşteaptă o perioadă perfectă pentru lansarea ideilor noi şi proiectelor îndrăzneţe. O întîlnire neplanificată, dar interesantă, se poate solda cu încheierea unei profitabile înţelegeri de afaceri. Străduiţi-vă să evitaţi  stările  de conflict, or, chiar dacă şi v-aţi pomenit  într-o situaţie dificilă, atunci  depuneţi toate eforturile pentru a o aplana. Graţie acestui fapt o să vă crească autoritatea. Săptămîna este benefică  în context financiar, iar cumpărăturile pentru casă vor fi reuşite.

Pe LEI îi aşteaptă afaceri noi. După toate semnalmentele, în activitatea dvs. vor apărea direcţii cu perspectivă.  Pentru a avea succes în aceste domenii, nu refuzaţi ajutorul propus de prietenii apropiaţi. Activizaţi-vă potenţialul ascuns şi succesul vă este garantat. Lucrurile se vor aranja bine în sfera financiară – sînt probabile venituri băneşti, de aceea o să vă puteţi permite unele cumpărături de proporţii demult  planificate.

FECIOARELE sînt pline de puteri şi energie. În următoarea săptămînă veţi fi hotărîţi să finalizaţi toate sarcinile deodată, ceea ce este de bine pentru dvs. Totuşi este necesar să aveţi o atitudine deosebit de atentă faţă de soluţionarea problemelor, atunci lucrul  va derula mult mai operativ.  Vă rămîne doar să vă mişcaţi  cu îndrăzneală spre scopul ţintit, or, astfel toate  impedimentele vor fi depăşite, iar intuiţia neapărat o să vă dicteze calea corectă.

BALANŢELE ar trebui să se ocupe de domenii noi şi necunoscute, în aşa mod şefii le vor aprecia meritele la justa valoare. Este posibilă consolidarea situaţiei profesionale. Veţi putea realiza proiecte importante, obţinînd o atitudine pozitivă din partea celor din jur. Principalul este să nu aveţi dubii faţă de propriile puteri şi posibilităţi. Ţineţi minte că cel mai important e să faceţi primul pas, iar oamenii apropiaţi şi prietenii au să vă susţină toate tendinţele.

SCORPIONII vor avea o posibilitate perfectă să-şi demonstreze toate capacităţile. Există o mare probabilitate că şefii vor dori să vă implice într-un proiect interesant, de aceea aplicaţi toate puterile şi demonstraţi-vă părţile cele mai tari. Străduinţele dvs. vor fi apreciate la justa valoare de către conducere.  Problemele financiare se vor rezolva de la sine, fiind posibile chiar şi unele venituri mari băneşti.

SĂGETĂTORII vor putea obţine un mare succes dacă vor lăsa deoparte deşertăciunile şi vor urmări în linişte derularea treburilor curente. Străduiţi-vă să folosiţi în deplină măsură propriile posibilităţi, dar şi susţinerea prietenilor. Nu este exclus că vă aşteaptă o propunere interesantă din partea şefilor, ceea ce poate fi un temei pentru creşterea în carieră. Totul depinde de  perseverenţa dvs. şi dorinţa de-a cuceri noi înălţimi. În această săptămînă o să vă bucure stabilitatea financiară.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!