ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 23 februarie – 1 martie

12:57 | 18.02.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII trebuie să fie atenţi la faptul că în cariera lor se aşteaptă un moment decisiv. Obţinerea unor rezultate profesionale de lungă durată şi avansarea la serviciu depind de ceea cum o să vă prezentaţi în următoarele zile. Nu sînt excluse şi unele dificultăţi de ordin financiar, care, însă nu vor avea urmări negative de durată.

Pe VĂRSĂTORI îi aşteaptă o săptămînă destul de liniştită şi echilibrată. Planurile schiţate pentru această perioadă vor trece în faza realizării. Toate conflictele de odinioară vor fi în sfîrşit soluţionate cu succes. Nu rataţi timpul preţios, străduiţi-vă să-l folosiţi raţional pentru dezvoltarea profesională, gîndindu-vă nu numai la ziua de azi, ci şi la viitorul apropiat.

PEŞTILOR, astrele le recomandă să oprească conflictele cu cei din jur, dacă nu vor să ajungă în singurătate deplină.  Încercaţi să ascultaţi de părerea prietenilor şi colegilor, chiar dacă aceasta nu este tocmai plăcută pentru dvs. Nici într-un caz nu porniţi confruntări făţişe, or, astfel vă veţi face o mulţime de vrăjmaşi, fiind destul de complicat să restabiliţi relaţiile normale.

BERBECII vor reuşi într-o măsură considerabilă să-şi consolideze relaţiile de afaceri şi cele personale, iar insistenţa şi profesionalismul se vor solda cu succes în orice treburi. Întrevederile şi negocierile cu partenerii de business promit să fie destul de rezultative, iar graţie acestui fapt veţi avea posibilitatea să soluţionaţi definitiv toate problemele. Nu fiţi inactivi, ci concentraţi-vă pe lucru şi afaceri. Totodată, ţineţi minte că înfumurarea de prisos poate deveni cauza unor conflicte.

TAURII pe parcursul următoarelor şapte zile ar trebui să evite disputele cu cei din jur deoarece acestea pot genera conflicte serioase. La serviciu vor fi deosebit de reuşite treburile ce vor necesita iniţiativă, insistenţă şi hotărîre. Pentru nativii acestei zodii vine un timp favorabil pentru modificări pozitive ale sorţii - într-o mai mare măsură faptul se referă la cei care se gîndesc să schimbe domeniul de activitate sau tipul de ocupaţii.

GEMENII pot conta pe venituri băneşti multaşteptate. Totuşi, astrele vă recomandă să nu prea mediatizaţi acest fapt şi să nu-i iniţiaţi în planurile dvs. financiare pe cei care ar putea să împiedice realizarea lor. La serviciu trebuie să daţi dovadă de o concentraţie maximă asupra sarcinilor actuale – mai bine faceţi un singur lucru, dar bine. Nu vă grăbiţi cu luarea deciziilor, de vreme ce multe din ideile dvs. ar putea fi irealizabile.  

Pe RACI îi aşteaptă o săptămînă destul de reuşită. Această perioadă se potriveşte perfect pentru autorealizare şi noi pasiuni. Orice iniţiative vor fi pentru dvs. nu doar folositoare, dar şi cu perspectivă. De asemenea, în zilele următoare veţi reuşi să găsiţi limbaj comun cu partenerii de afaceri, ceea ce o să vă permită să ajungeţi la înţelegeri în condiţii maximal de profitabile pentru dvs. Situaţia financiară se arată a fi stabilă, ceea ce nu înseamnă că se merită să vă aruncaţi cu banii.  

LEII vor reuşi în această săptămînă în  toate treburile. La serviciu lucrurile promit să se aranjeze cu succes, propriile realizări vă vor uimi şi pe dvs. înşivă, iar şefii vă vor menţiona pentru înalta capacitate de muncă demonstrată. Buna dispoziţie va deveni o garanţie a succesului în toate sferele de activitate. În această perioadă favorabilă este de dorit să vă găsiţi noi parteneri de afaceri şi împreună să puneţi bazele unui nou business care va aduce profit în viitorul apropiat.

FECIOARELE  trebuie să urmeze cu exactitate planurile gîndite mai înainte. În acest caz toată silinţa dvs. se va solda cu succes, fiind remunerată la justa valoare cu frumoase venituri materiale. Cuvintele-cheie pentru dvs. sînt apartament, reparaţie şi un nou interior – acestea au să vă determine dispoziţia în perioada următoare. Or, dacă aveţi nevoie să lămuriţi anumite chestiuni imobiliare sau să faceţi reparaţie în locuinţă, atunci următoarea săptămînă se potriveşte de minune.   

BALANŢELE vor reuşi să obţină rezultate sesizabile în afaceri şi proiecte pe care le-au început în ultimul timp. Totodată, săptămîna va fi favorabilă pentru activităţi în domeniul educaţiei, unde iniţiativele dvs. au bune şanse de realizare. Fiţi gata pentru rezolvarea noilor probleme, aceasta va cere eforturi şi energie pentru elaborarea ideilor proaspete. Vor fi îmbucurătoare şi aprecierile muncii dvs. de către şefi, ceea ce va consolida substanţial reputaţia dvs. în faţa celor din jur.

SCORPIONII vor putea recupera cu uşurinţă posibilităţile ratate anterior, realizîndu-se în deplină măsură în toate sferele de viaţă. Pentru aceasta nu va trebui să depuneţi eforturi deosebite – bafta vă va găsi singură. Perioada apropiată va trece sub deviza iniţiativei de creaţie. Astrele vă promit o doză de energie creativă care va trebui direcţionată corect, or, astfel veţi dispune de oportunităţi pentru a vă atinge scopurile.

SĂGETĂTORII pot conta în această săptămînă pe adaosuri la salariu sau recompense materiale. Totodată, pregătiţi-vă de complimente meritate din partea şefilor şi colegilor, pe care i-aţi putea uimi prin tendinţa nestăvilită spre acte eroice în muncă. Orice treabă de care nu v-aţi apuca va fi îndeplinită perfect, ba chiar mai înainte de termen, fapt ce, desigur, nu va rămîne neobservat de conducere.

(Editor: L. Alcază)

 

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!