ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 13 martie 2015

17:33 | 12.03.2015 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII     

  

Proiectul USAID de Susţinere a Autorităţilor Locale din Moldova (LGSP) invită la deschiderea Centrului de informare şi deservire pentru cetăţeni din oraşul Sîngerei.

 

Ora 11:00, scuarul din faţa Primăriei Sîngerei.  

***

Agenția pentru Protecția Consumatorilor va organiza o masă rotundă dedicată Zilei mondiale a drepturilor consumatorilor cu tema „Drepturile consumatorilor la o hrană sănătoasă”.

 

Ora 10:00,  sediul APC, str. Vasile Alecsandri, 78.  

*** 

La Centrul Expoziţional “Constantin Brâncuşi” se va desfăşura, în perioada 12-29 martie, expoziţia de artă plastică contemporană „Salonul de primăvară”. 

***  

La Muzeul Naţional de Artă al Moldovei este prezentată, de asemenea pînă la 29 martie, expoziţia personală de grafică a artistului plastic Emil Childescu.   

***  

Aceeași instituţie găzduieşte, pînă pe 15 martie, expoziţia de pictură a plasticianului George Mircea (România). 

 

 (Editor M. Jantovan) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!