ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 16 martie 2015

09:50 | 16.03.2015 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

 

Centrul de investigații sociologice și marketing CBS-AXA invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema ”Situația electorală din Găgăuzia. Sondaj sociologic CBS-AXA”.

 

Ora 12.00, Agenţia INFOTAG.

 

***

 

Centrul sociologic independent ”Dialog” invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema ”Situația social-economică și politică în Găgăuzia în preajma alegerilor bașcanului. Prezentarea rezultatelor unui sondaj sociologic”.

 

Ora 13.00, Agenţia INFOTAG. 

 

*** 

 

La Centrul Expoziţional “Constantin Brâncuşi” se desfăşoară, în perioada 12-29 martie, expoziţia de artă plastică contemporană „Salonul de primăvară”.

 

*** 

 

La Muzeul Naţional de Artă al Moldovei este prezentată, de asemenea pînă la 29 martie, expoziţia personală de grafică a artistului plastic Emil Childescu.  

 

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI PESTE HOTARE

Prim-ministrul Chiril Gaburici va participa la prima reuniune a Consiliului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană, ce va avea loc la Bruxelles. În cadrul reuniunii vor fi trasate sarcinile pe care ar trebui să le urmeze țara noastră conform Acordului de Asociere la Uniunea Europeană. Programul vizitei include şi întrevederi cu mai mulţi comisari europeni, precum şi cu reprezentanţi ai Cartierului General NATO.

 

***

 

Vicepremieul Natalia Gherman, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, va participa, la Bruxelles, la cea de-a X-a reuniune a Grupului pentru Acțiunea Europeană a R. Moldova (GAERM), co-prezidată de România și Franța.

(Editor M. Jantovan)

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!