ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 30 martie – 5 aprilie

16:02 | 25.03.2015 Categorie: Horoscop

Pe CAPRICORNI îi aşteaptă o săptămînă favorabilă pentru treburi în familie. Primele zile vor fi destul de liniştite, vor decurge uşor, fără griji, în deplin confort, culminînd la mijlocul săptămînii cu o plăcere emoţională de la comunicarea cu oamenii apropiaţi. Mai aproape de weekend veţi fi tentaţi de experimente financiare, fie o pasiune pentru loterie, fie dorinţa de a căuta un nou loc de muncă.

VĂRSĂTORII în această săptămînă nu vor fi „în apele lor”. Vă veţi detaşa cu desăvîrşire de afacerile ce se vor desfăşura în jurul dvs. Probabil să aveţi parte de anumite schimbări în viaţa personală. Dacă aşteptaţi un ajutor de undeva, atunci aţi putea să nu-l aveţi sau să-l primiţi nu sub forma dorită. Există un mare risc să fiţi înşelaţi ori să fiţi antrenaţi într-o afacere murdară. Astrele vă recomandă să daţi dovadă de acurateţe în business şi de prudenţă în enunţuri.   

PEŞTII s-ar putea să înceapă săptămîna cu evenimente neplăcute care i-ar debusola pentru mult timp. Este posibilă o trădare din partea unei persoane apropiate, situaţie ce-ar putea să vă inducă într-o stare de prostraţie şi nehotărîre pe parcursul întregii săptămîni. Spre fericire, vă înconjoară unii oameni cu experienţă care vă vor ajuta cu un sfat înţelept ce-o să vă calmeze. Străduiţi-vă să vă odihniţi bine în weekend.

Pentru BERBECI săptămîna nu este benefică în relaţiile cu partenerul de viaţă. Posibil ca perioada să fie una hotărîtoare, de final. Legăturile dvs. personale sînt determinate de divergenţe, de certuri care durează demult, or, la începutul săptămînii aţi putea avea o despărţire definitivă. La mijlocul săptămînii va trebui să luaţi o decizie privind viitorul dvs. Străduiţi-vă să evitaţi noi cunoştinţe, acestea vor fi nereuşite.

TAURILOR astrele le recomandă să înceapă săptămîna la rude sau în compania unor prieteni vechi. Acestea vor fi nişte zile reuşite, cu multe emoţii pozitive şi satisfacţii. Posibil să primiţi un cadou mic, dar plăcut de la o persoană apropiată. Străduiţi-vă să folosiţi la maxim acest timp favorabil, dedicîndu-l comunicării. Totuşi, mai aproape de weekend vă aşteaptă schimbări serioase, mai întîi de toate în relaţiile reciproce unde sînt posibile modificări serioase.

Pentru GEMENI săptămîna ar putea avea perioade semnificative atît la început, cît şi la sfîrşit. La mijloc veţi fi copleşiţi de treburile de la serviciu, fapt ce-o să vă consolideze sesizabil situaţia, dacă nu veţi fi tentaţi să vă irosiţi forţele pe fleacuri. Mai aproape de weekend astrele vă prognozează o stare depresivă provocată de nişte afaceri şi relaţii nu prea bune cu persoane apropiate. Însă o ieşire din situaţia complicată creată se va găsi, iar lucrurile se vor aranja în bine.

RACII chiar de la începutul săptămînii îşi vor încărca bateriile cu optimism, strălucind de fericire şi energie pozitivă. Tot lucrul va fi cu spor, iar orice probleme vor avea rezolvare. Ce-i drept, pe la mijlocul săptămînii aţi putea deveni excesiv de serioşi şi autoritari, dînd ordine fără a-i asculta pe alţii. Dacă acesta nu este un comportament obişnuit pentru dvs., atunci astrele vă recomandă să vă potoliţi, deoarece nu vă va aduce ceva bun. Dar dacă sînteţi un şef înnăscut, atunci ordonaţi înainte, numai că păziţi-vă de făţarnici şi escroci.  

LEII nu vor scăpa nimic din vederea lor pătrunzătoare şi mintea ageră. Veţi fi în stare să clarificaţi orice treburi. Perioada se potriveşte de minune pentru instruire. Totodată, la mijloc de săptămînă aţi putea să vă verificaţi prietenii sau partenerul de viaţă, în caz că v-au măcinat anumite îndoieli privind fidelitatea lor.

FECIOARELE vor trebui să demonstreze chiar de la începutul săptămînii hotărîri cumpătate, o conştientizare a situaţiei create şi doar după aceasta anumite acţiuni. O alegere corectă se va solda cu succes atît în afaceri financiare, cît şi în cele personale. Există probabilitatea să faceţi o nouă cunoştinţă. De asemenea, în această săptămînă ar putea să vă apară dorinţa de-a vizita nişte rude în vîrstă sau să vă faceţi cu un animal de companie.

BALANŢELE vor trebui toată săptămîna să prindă norocul de coadă. Aţi putea avea parte de multe posibilităţi, care însă în momentul decisiv vor eşua din cauza unor circumstanţe nefericite. Totodată, astrele vă prognozează pierderi valoroase, dereglări şi dezamăgiri serioase. Este important să nu luaţi la inimă aceste greutăţi, altiminteri riscaţi să aveţi un weekend depresiv, fără somn.

SCORPIONII sînt pe val în această săptămînă. Veţi reuşi să produceţi o impresie favorabilă celor din jur, cucerindu-le stima şi dragostea. Străduiţi-vă să faceţi mai multe fapte bune, ca la finele săptămînii să fiţi remuneraţi pe măsură şi apreciaţi la justa valoare. Or, dacă în perioada fericită pentru dvs. n-aţi supărat şi n-aţi uitat de nimeni, atunci binele se va multiplica.

Pentru SĂGETĂTORI aceasta este o săptămînă a realizărilor serioase. Aveţi tendinţa să acţionaţi direct, fiind în stare să soluţionaţi practic orice problemă - fapt benefic în sfera profesională, dar care poate fi de folos şi în treburile de familie. Pe la mijlocul săptămînii ascultaţi de intuiţie, înţelegînd astfel cauzele multor lucruri, ceea ce o să vă ajute la rezolvarea unor situaţii de conflict, la instruire şi la îndeplinirea planurilor propuse.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!