ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 1-7 iunie

14:23 | 27.05.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII  se vor simţi încrezuţi în propriile puteri, sentimentul transmiţîndu-se şi persoanelor din jur. Nativii acestei zodii vor descoperi în sine calităţi de lider, care le vor oferi posibilitatea de a influenţa evenimentele. Veţi putea obţine multe dacă, desigur, veţi depune eforturile necesare. De asemenea, în această săptămînă de la dvs. se vor cere fapte bine gîndite şi spirit hotărît. Va trebui să faceţi o alegere, fiind necesar să renunţaţi la anumite lucruri  pentru a realiza ceva nou şi, dimpotrivă, pentru a păstra cele vechi  veţi fi nevoiţi să vă refuzaţi de perspective. Opţiunea vă aparţine.

Pentru VĂRSĂTORI a venit vremea  întîlnirilor romantice, intrigilor  amoroase şi triunghiurilor emoţionale. Ce-i drept, nu toate relaţiile dvs. se vor baza pe sentimente, iar unele din ele vor avea un pronunţat  interes material. Or, dacă le veţi echilibra corect pe toate astfel de legături ar putea fi destul de trainice. Dintre toate cunoştinţele dvs. făcute în  această perioadă este important să distingeţi anume acea candidatură cu care aveţi interese comune. Nu vă fie lene să acordaţi acestui fapt timp suplimentar.

PEŞTII  vor fi la începutul săptămînii nervoşi, agresivi, cu tendinţa de a se năpusti asupra oamenilor. Toate vor fi trecătoare şi fără  consecinţe neplăcute, dacă, desigur, nu veţi reuşi să vă certaţi temeinic cu cineva. Pe la mijlocul săptămînii  veţi fi dispuşi romantic, fapt ce-ar putea să vă motiveze la stabilirea unor noi relaţii. Mai aproape de week-end o nouă cunoştinţă  sau sentimentele reanimate pentru o persoană deja cunoscută vor prinde o formă concretă, transformîndu-se din simple emoţii  în relaţii serioase.

BERBECII vor avea o săptămînă relativ liniştită, fără schimbări serioase sau evenimente importante. Pe la mijlocul săptămînii aţi putea fi excesiv de vorbăreţ, fapt ce-i poate enerva pe cei din jur. Oricum, nu-i nimic straşnic în aceasta, de aceea astrele vă recomandă să nu vă reţineţi prea tare şi să nu vă limitaţi comunicarea. Ascultaţi bine înainte de a da sfaturi. Nu merită să vă afişaţi în rol de arbitru, tot ce aţi putea face e să vă spuneţi părerea ce ar fi în stare să împace oamenii. Pe la sfîrşitul  perioadei  ar trebui să vă preocupe chestiunile financiare – n-ar strica să fiţi mai economi sau să vă deschideţi un cont bancar în depozit.

TAURILOR astrele le recomandă să fie mai atenţi faţă de familie. Vor apărea o mulţime de griji şi probleme nesoluţionate care vor cere implicarea dvs. Chestiunile de serviciu o să vă copleşească  totalmente, fapt ce o să vă îndepărteze de prieteni, obosindu-vă peste măsură atît fizic, cît şi moral. Deosebit de nefavorabil pentru comunicare este sfîrşitul săptămînii. Or, problema nu constă doar în lipsa de reciprocitate, ci şi în faptul că aceste legături nu se vor solda cu ceva bun, de vreme ce fiecare va trage la turta lui, iar dvs.  sigur nu veţi avea de cîştigat.

GEMENII  de această dată vor avea de cîştigat din pasiunea pentru comunicare, ceea ce le va permite să stabilească contacte utile, să se împrietenească cu persoane interesante şi de folos. Dacă sînteţi în singurătate, atunci pe la mijlocul săptămînii  problema  se va soluţiona. În această perioadă relaţiile cu oamenii apropiaţi vor deveni mai bune şi se vor consolida sesizabil, depăşind  noi nivele de afecţiune. Sfîrşitul săptămînii este bun pentru întărirea propriilor legături prin fapte serioase  cum ar fi logodnă, căsătorie, concubinaj etc. De asemenea, în week-end ar fi bine să încheiaţi orice fel de acorduri ce ţin de chestiuni financiare sau afaceri imobiliare.

Pentru RACI săptămîna va fi  destul de favorabilă. La anumite evenimente de anvergură  să nu vă aşteptaţi, deşi un ritm tihnit de viaţă într-o atmosferă plăcută deja este  o activitate bună, chiar dacă nu atît de marcantă. În plan financiar vă aşteaptă mici venituri băneşti. Totodată, în această perioadă nu merită să încercaţi să schimbaţi situaţia, căutînd un nou loc de muncă sau altceva. A venit timpul aşteptărilor, cînd nu este nevoie să întreprindeţi anumite măsuri concrete, ci, dimpotrivă, trebuie să extindeţi lucrul început mai înainte  şi să savuraţi din rezultatele scontate care promit să fie favorabile pentru dvs.

LEII  ar putea fi excesiv de severi şi pretenţioşi faţă de cei din jur. Posibil să aveţi dreptate în  aprecieri, însă acest fapt nu va fi plăcut pentru toţi, de aceea riscaţi să rămîneţi în singurătate.  A doua jumătate a  săptămînii va fi perioada cugetărilor, reflecţiilor şi, totodată, a unei alegeri complicate. Va trebui să luaţi o decizie privind acţiunile dvs. de mai departe. Oricare opţiune va fi în anumită măsură bună, deşi va fi greu să alegeţi ceva concret de sine stătător. Starea de lucruri se va ameliora începînd din săptămîna viitoare.

FECIOARELE  vor lansa activităţi energice, încercînd să dezvolte o adevărată campanie pentru a-şi realiza scopurile propuse. Numai că influenţa dvs. se va finaliza înainte de a începe. Săptămîna nu este favorabilă pentru a obţine ceva prin mişcări active. Toate evenimentele din această perioadă vă vor convinge că nu merită să întreprindeţi  nimic. Astrele vă recomandă să lăsaţi lucrurile în zbor liber şi în voia sorţii. În primul rînd, oricum nu veţi reuşi să schimbaţi ceva, iar în al doilea – aşa va fi mai bine.

BALANŢELOR  astrele le recomandă să nu ia decizii importante, străduindu-se să facă cît mai puţin, mai ales  acolo unde este vorba de responsabilitate. În această perioadă se va asimila bine informaţia, însă procesul de gîndire va fi mai greu. Se vor da uşor treburile care cer atitudine creativă, intuiţie şi mai puţină logică. Pe la mijlocul săptămînii situaţia se va schimba, capacităţile dvs. de a comanda şi a hotărî  autoritar se vor consolida, ceea ce o să vă permită să rezolvaţi cu uşurinţă probleme complicate. Acest fapt va avea un impact favorabil asupra stării financiare, iar iniţiativele dvs. vor fi benefice.

SCORPIONII vor avea un început de săptămînă favorabil, mai ales în context romantic. Aveţi toate şansele să faceţi noi cunoştinţe care se arată a fi cu perspectivă. De asemenea, perioada este bună pentru soluţionarea problemelor financiare, în special ale celor care cer participarea dvs. activă sau celor care presupun un nou început. La finele săptămînii aţi putea da dovadă  de impulsivitate şi să fiţi exagerat de agresivi, ceea ce ar putea să vă influenţeze starea emoţională, precum şi relaţiile cu persoanele  apropiate. Dacă veţi reuşi să direcţionaţi această energie pe o cale constructivă, dedicîndu-vă timpul comunicării şi revendicării propriilor interese, atunci veţi scoate un profit considerabil.

SĂGETĂTORII vor avea un început de săptămînă fulgerător, însă  această dinamică şi dezvoltare rapidă a evenimentelor nu va fi obositoare pentru ei, dimpotrivă, va fi uşoară şi veselă.  Vă veţi putea bucura, urmărind cît de lesne şi favorabil derulează faptele în jur şi cum se aranjează lucrurile exact  aşa cum v-aţi dorit, fără vreun amestec din partea dvs. Un aspect important  al săptămînii constă în tendinţa dvs. de a percepe lumea aşa cum este, fără încercări de a schimba ceva. În această perioadă este bine să  prindeţi înţelepciune de la viaţă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!