ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 29 iunie - 5 iulie

11:32 | 24.06.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNILOR  astrele le recomandă să normalizeze relaţiile cu persoana dragă. O mică neînţelegere poate distruge ceea ce aţi creat demult, de aceea trebuie să ascultaţi unul pe altul. Mai aproape de finele săptămînii sînt posibile unele probleme financiare pe care le-aţi putea soluţiona cu ajutorul prietenilor şi tovarăşilor de idei. Dacă sînteţi îndrăgostiţi, sentimentele dvs. se vor amplifica.

VĂRSĂTORII vor trebui să demonstreze în această săptămînă şefilor şi colegilor că pot face faţă unei misiuni mai complicate. Străduiţi-vă să acţionaţi de sine stătător în orice situaţii şi atunci conducerea  va aprecia la justa valoare eforturile dvs. În zilele de odihnă vă puteţi planifica un concediu. Analizaţi viitoarea călătorie împreună cu eventuali însoţitori, estimînd posibile cheltuieli şi greutăţi pe care le puteţi întîlni la drum.

PEŞTII  în prima jumătate a săptămînii  ar putea avea  divergenţe cu partenerii şi companionii. Străduiţi-vă să aplanaţi de sine stătător situaţia sau cel puţin să căutaţi compromisuri prin intermediul cunoştinţelor influente. În zilele  de odihnă nu ezitaţi să participaţi la evenimente mondene sau  întruniri informale – este un bun prilej de a vă face noi prieteni.

Pentru  BERBECI  principalul este să atragă atenţia persoanei dragi. În această săptămînă este necesar să fiţi cît mai atenți faţă de relaţiile dvs.  Farmecul şi capacitatea dvs. de a dezamorsa situaţiile complicate vă vor ajuta să clarificaţi lucrurile. Acum este important să nu vă supăraţi şefii şi să nu-i provocaţi pe cei din jur. Altminteri, nu veţi putea evita probleme serioase.

Pe TAURI îi aşteaptă  în această săptămînă venituri frumoase, cîştiguri suplimentare sau cadouri în bani de la o persoană apropiată.  În orice caz aceasta vă va ajuta să vă stabilizaţi situaţia financiară şi să vă achitaţi datoriile. Mai aproape de week-end aşteptaţi-vă la o noutate din partea unei rude îndepărtate.

GEMENII vor avea o perioadă perfectă pentru a-şi îmbunătăţi deprinderile profesionale. Aţi putea să vă înscrieţi la nişte cursuri de instruire, iar experienţa obţinută aţi putea-o realiza în viitorul apropiat. În relaţiile sentimentale sînt posibile mici schimbări.

RACILOR  astrele le recomandă în această săptămînă să fie mai atenţi în dorinţa de a schimba ambianţa. Ţineţi minte că orice lucru nou nu întotdeauna este acceptat adecvat de către cei din jur.

LEILOR următoarea săptămînă le promite să fie liniştită. Astrele nu le prevestesc vreun anumit amestec din partea celor din jur. Delectaţi-vă cu procesele curente, zîmbiţi mai mult  şi comunicaţi cu oamenii dragi.

FECIOARELE vor resimţi o încredere nemărginită în propriile posibilităţi și este necesar ca priceperile lor să fie realizate. Totodată, aceasta este o şansă perfectă pentru dvs. să vă demonstraţi talentele, mai ales în domeniul culturii – arte plastice, teatru, dans. Posibil că în următoarea săptămînă veţi reuşi să creaţi capodopera dorită.  

BALANŢELOR astrele le recomandă să nu le fie frică de experimente, dacă îşi doresc să ajungă iarăşi pe val. În această săptămînă veţi avea şansa să vă extindeţi relaţiile de parteneriat şi să faceţi noi cunoştinţe. În legăturile  cu oameni apropiaţi nu fiţi prea insistenţi, altminteri vă puteţi confrunta cu manifestări de duşmănie făţişă.  

SCORPIONII vor avea parte de o săptămînă grea. Nativii acestei zodii îşi creează singuri probleme, de aceea şi au o atitudine uşor indiferentă şi calmă faţă de ceea ce se petrece. Mai aproape de zilele de odihnă veţi avea şansa  să avansaţi în domeniul profesional, iar autoritatea dvs. va creşte considerabil.

SĂGETĂTORILOR astrele le recomandă în această săptămînă să apeleze cît mai puţin la ajutorul persoanelor din jur. La o mişcare  neatentă toate planurile dvs. s-ar putea nărui. La finele săptămînii aşteptaţi mesaje de la rude care trăiesc peste hotare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!