ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Reprezentantul special al OSCE va efectua o vizită în R. Moldova

13:25 | 29.06.2015 Categorie: Politică

Chişinău, 29 iun. /MOLDPRES/. Reprezentantul special al preşedintelui în exerciţiu al OSCE pentru reglementarea transnistreană, ambasadorul Radojko Bogojevic, va efectua mîine o vizită la Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat de presă al OSCE, Bogojević se va întîlni cu viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Victor Osipov.

Reprezentantul OSCE va mai efectua o vizită în regiunea transnistreană pe data de 7 iulie, unde va avea o întrevedere cu Nina Ştanski.

„Vizitele au loc în luni diferite, din cauza că cei doi negociatori principali nu se vor afla în același timp în țară”, se specifică în comunicat.

Bogojević speră că aceste întrevederi „vor revigora progresele înregistrate în cadrul reuniunilor din primăvara curentă între liderii celor două părți implicate”.

„Aceste vizite, de rînd cu cele de la Kiev, Moscova și Bruxelles reflectă angajamentul lui Bogojević de a avansa dialogul și de a găsi o soluție cuprinzătoare și de durată pentru procesul de reglementare transnistreană”, se menționează în comunicat.

Ultima vizită a lui Radojko Bogojevic în Republica Moldova a avut loc în perioada 9-10 februarie curent.

(Reporter C. Russu, editor A. Răileanu)

img15004414

 

 
Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!