ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 6-12 iulie

14:26 | 01.07.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII au o viaţă nu chiar atît de rea cum le pare. În scurt timp vă aşteaptă schimbări: în primul rînd acestea vor avea legătură cu părerile şi atitudinea dvs. faţă de lumea înconjurătoare, or, posibil că veţi fi nevoiţi să conştientizaţi acele fapte de care mai înainte nici nu doreaţi să auziţi. Situaţia vieţii dvs. treptat se va îmbunătăţi, problemele vor ceda, lăsînd loc pentru perspective mai fericite. Totuşi, aşa şi nu veţi fi în stare să faceţi o alegere pentru dvs. care v-ar fi mai interesantă şi utilă, deoarece veţi avea o judecată logică tărăgănată, iar intuiţia va muţi.

VĂRSĂTORII se pot mîndri cu sine. În această săptămînă vă veţi putea revendica propria poziţie, vă veţi apăra drepturile, fiind mulţumiţi în deplină măsură de situaţia creată. Veţi reuşi multe, arătîndu-vă părţile bune, mai ales la serviciu. În toate treburile cu caracter formal, în special cele legate de acte, veţi avea succes. Realizările şi meritele dvs. au să vă deschidă noi perspective, numai că sînteţi prea visători şi vă veţi închipui mult mai mult decît există în realitate, iar în acest nor imaginar s-ar putea să nu vedeţi propria cale.

PEŞTII vor trebui să muncească bine la începutul săptămînii, probabil, chiar luptînd pentru un loc sub soare. Toate acestea au să vă obosească, însă răsplata va fi pe măsură.  Pentru munca asiduă veţi fi remuneraţi cu multe beneficii care au să vă permită să vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia materială, confortul, căpătînd, totodată, şi linişte sufletească. Singurele condiţii sînt că pe lîngă lucrul încordat va trebui să daţi dovadă de răbdare şi rezistenţă, în aşa fel ca să fiţi în stare să aşteptaţi roadele activităţii şi să nu le culegeţi  înainte de vreme.

BERBECII mai întîi de toate trebuie să se clarifice cu sine şi în propriile sentimente şi doar după aceea să se amestece în vieţi străine cu sfaturi. Ocupaţi-vă de casă, soluţionaţi chestiuni familiale – este necesar să acordaţi timp familiei şi toate se vor aranja perfect.  La începutul săptămînii ar putea apărea nişte probleme de ordin emoţional, însă în curînd acestea se vor rezolva, iar dvs. vă veţi putea bucura de zile vesele şi fericite. Week-end-ul este un timp potrivit pentru comunicare şi lucru cu documentele.

TAURII ar trebui să fie prudenţi, deoarece emotivitatea şi sentimentalismul ar putea să-i dea de gol. Acum sînteţi foarte vulnerabili şi din păcate în aceste momente de slăbiciune mereu se va găsi cineva care ar putea să vă strice dispoziţia şi mai tare. Pentru a vă păstra intactă starea sufletească este nevoie să vă înconjuraţi cu un puternic zid de protecţie sau să vă închideţi în sine. Daţi dovadă de înţelepciune şi acceptaţi toate evenimentele drept lecţii de viaţă pe care trebuie să le învăţaţi, să le asimilaţi şi să le folosiţi ulterior: lumea se percepe nu doar în circumstanţe fericite.

GEMENII ar putea să-şi manifeste în deplină măsură, ba chiar şi  profitabil, părţile cele mai bune. La începutul săptămînii veţi avea multe idei noi, care au să vă copleşească într-atît, încît neapărat veţi dori să le realizaţi. Succesul iniţiativelor dvs. este hotărît dinainte, însă va trebui să munciţi de sine stătător, fără a lăsa lucrurile în voia sorţii. În această perioadă veţi putea să vă clarificaţi mai bine în oameni, înţelegîndu-le motivele ascunse, fapt ce o să vă ajute să stabiliţi contactele necesare pentru realizarea propriilor planuri.

RACII vor avea de-a face cu legea – fie vor avea de furcă  cu organele de drept, poate chiar şi cu instanţa de judecată, fie pur şi simplu vor trebui să perfecteze nişte acte. Indiferent sub ce formă vor derula aceste contacte, ele au o mare importanţă pentru situaţia dvs. financiară. Probabil că aţi comis vreo fărădelege în trecut şi acum a venit timpul să purtaţi răspundere. Ca urmare aţi putea suporta pierderi materiale şi zdruncinări emoţionale. În această perioadă nu merită să contaţi pe faptul că justiţia va fi de partea dvs.

LEII vor avea o săptămînă nefavorabilă ce se va solda cu multiple momente neplăcute şi dezamăgiri. La începutul perioadei este mare riscul să fiţi înşelaţi şi prădaţi, iar cineva să se pricopsească pe seama lipsei de atenţie şi prudenţă pe care o veţi demonstra. Posibil că şi dvs. înşivă veţi comite o faptă urîtă, care însă n-o să vă aducă bucurie. La mijlocul săptămînii vă aşteaptă momente de extenuare emoţională, stări depresive şi chiar insomnii. Din păcate, nu veţi putea schimba nimic şi nici corecta ceva, iar senzaţiile vor fi şi mai proaste din această cauză. Astrele vă recomandă să vă înarmaţi cu răbdare şi să aşteptaţi pînă cînd lucrurile vor reveni la normal.

FECIOARELE  intră într-o perioadă de dezvoltare financiară. Aţi muncit pe rupte, de aceea în faţa dvs. se deschid noi perspective. Aveţi şansa să cîştigaţi mulţi bani, îmbunătăţindu-vă starea materială, numai că există pericolul să nu fiţi în stare să vă revendicaţi propriile poziţii.  Mai aproape de finele săptămînii ar putea apărea anumite divergenţe, fiindu-vă greu să luaţi o decizie corectă. În acest timp trebuie să demonstraţi tărie de caracter şi spirit hotărît, pe cînd dvs. veţi fi încîntaţi de propriul succes şi veţi lăsa lucrurile în voia sorţii. Or, s-ar putea ca anume aceasta să fie cea mai potrivită decizie.

BALANŢELE vor trebui să dea dovadă de caritate. Ajutaţi pe cei nevoiaşi şi nu refuzaţi celor aflaţi într-o situaţie grea. Asemenea atitudine ar putea să vă pară fără sens, însă jertfind într-o anumită măsură cu propriile interese şi susţinîndu-i pe alţii aţi putea cunoaşte liniştea, fericirea şi armonia sufletească. Fie ca virtuţile să vă lumineze calea pentru că anume în aceste zile veţi conştientiza această înţelepciune, căreia va trebui să-i daţi viaţă. Fiţi mai bun, nu amintiţi de vechile supărări şi nu-i judecaţi pe cei din jur – toate cîndva se vor răscumpăra.

SCORPIONII  vor fi purtaţi din extremitate în extremitate, fapt nu prea benefic pentru relaţiile cu cei din jur. Treaba nu constă în ceea  că nu veţi fi înţeleşi corect, ci mai degrabă în faptul că dvs. înşivă nu vă puteţi clarifica în propria fire, înţelegînd de ce, totuşi, aveţi nevoie.  Este o problemă deloc simplă încercarea de a combina originea emoţională, sentimentele puternice, calităţile subtile împreună cu o judecată flexibilă, gîndirea logică şi chibzuinţa rezonabilă. Contradicţia  dintre două extreme din interiorul dvs. – cele exteriorizate şi ascunse n-o să vă lase în pace toată săptămîna, pînă nu veţi decide finalmente ce este cu adevărat important.

SĂGETĂTORII vor fi cuprinşi de invidie pentru un succes străin, mai ales în treburile ce ţin de sfera materială. De aici reiese marea probabilitate ca dvs. să ajungeţi sclavul valorilor materiale şi pasiunilor lumeşti, or, dacă ambiţiile dvs. nu se vor realiza, atunci veţi deveni apţi de orice. Încercarea de a vă îmbogăţi din cont străin sau a acapara averi ce nu vă aparţin nu vă face faţă, deşi din punctul dvs. de vedere toate ar putea fi aranjate destul de inofensiv şi chiar corect. Străduiţi-vă să găsiţi o metodă socialmente acceptabilă pentru a vă optimiza situaţia financiară, fără a face rău altor oameni.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!