ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 24 – 30 august

15:01 | 19.08.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII vor avea parte de linişte şi pace în casa lor. Sînt posibile vizite ale prietenilor sau rudelor îndepărtate şi care vă vor aduce în viaţa de fiecare zi un pic de sărbătoare şi diversitate. În această perioadă ar putea să vi se îmbunătăţească şi situaţia materială, în special din contul cadourilor. De asemenea, nu sînt excluse unele noi idei de afaceri sau de angajare la muncă. Toate iniţiativele din aceste zile vor fi favorabile şi cu perspectivă. Aveţi posibilitatea să vă arătaţi părţile bune celor din jur.

VĂRSĂTORII vor avea o săptămînă benefică din punct de vedere emoţional şi al relaţiilor interpersonale şi mai puţin favorabilă în context financiar. În familie vă aşteaptă o atmosferă jovială  şi stabilă, constituind un moment potrivit pentru a trece într-o nouă etapă relaţională cum ar fi, bunăoară, căsătoria sau planificarea copiilor. În această perioadă veţi  avea succes în sfera romantică. Totodată, astrele vă recomandă să nu vă grăbiţi şi să nu experimentaţi cu inovaţiile în chestii materiale - deocamdată, aici nu vă surîde norocul. 

PEŞTII să-şi ia un mic concediu, deoarece a venit timpul potrivit pentru un moment de respiro. Sînteţi într-o situaţie financiară stabilă care nu cere intervenţii şi aveți o stare emoţională propice. În această perioadă este bine să vă detaşaţi de grijile lumeşti şi să vă dedaţi sentimentelor şi emoţiilor. De asemenea, este favorabilă orice activitate mintală, fie că-i vorba de dezlegarea integramelor, fie de elaborarea unui proiect ştiinţific complicat. Totuşi, nu vă lăsaţi prea tare rupţi de realitate - pentru vise va veni altă vreme.

BERBECII vor investi multe puteri pentru obţinerea valorilor materiale, însă acest fapt nu numai că n-o să vă îmbunătăţească situaţia, dar nici satisfacţie n-o să vă producă. Veţi fi cuprinşi de o senzaţie de oboseală şi inutilitate. Simţul singurătăţii şi lipsa de încredere în oamenii apropiaţi o să vă chinuie conştiinţa. Este o perioadă grea, mai întîi de toate din punct de vedere emoţional, mai ales că, fiind asiguraţi cu necesarul financiar, lumea o veţi percepe doar în culori sumbre. Detaşaţi-vă de influenţa din afară şi căutaţi părţile pozitive în viaţa dvs.

TAURII se pot aştepta la schimbări serioase în viaţă şi trebuie să le accepte. În primul rînd acestea se referă la legăturile cu persoanele apropiate. Într-un anumit moment este posibilă o fisură în relaţii, cînd veţi stopa  orice comunicare şi veţi fi copleşiţi de sine, ceea ce o să vă permită să meditaţi asupra celor întîmplate. Există toate şansele să reabilitaţi sau să puneţi temelia unor noi raporturi, apucîndu-vă cu noi forţe şi cunoştinţe de crearea unui viitor în acest context.

GEMENII vor avea parte de un nou curent în viaţă, o cunoştinţă sau o reînnoire a fostelor sentimente, care ar putea totuşi provoca un conflict, de vreme ce emoţiile ar putea fi diferite de realitate sau propriile lor dorinţe. Aşa se va întîmpla dacă veţi vedea în partener calităţile pe care le doriţi dvs. şi nu acelea pe care le are de fapt. Or, din moment ce această mască va cădea, vă veţi dezamăgi, învinuindu-vă  de toate relele jumătatea, care n-are nici o treabă în situaţia creată. Aţi putea schimba starea de lucruri dacă veţi adopta o atitudine mai raţională şi echilibrată faţă de propriile sentimente şi emoţii.

RACII vor simţi o diminuare a necesităţii luptei active şi revendicării propriilor poziţii, însă din inerţie vor fi tentaţi să se protejeze în continuare de toţi, chiar dacă sînt cu puterile epuizate. Veţi avea o situaţie financiară favorabilă, numai că începeţi să deveniţi sclavul valorilor materiale  şi nu vedeţi nimic afară de venituri şi bogăţii, uitînd de bucuriile spirituale. La finele săptămînii va trebui să acordaţi atenţie acestui aspect, care o să se facă resimţit.  

LEII vor fi pasionaţi de noi activităţi, stabilind parteneriate de afaceri şi schiţînd planuri pe viitor, numai că pentru toate acestea încă n-a venit timpul potrivit. Este nevoie să vă preocupaţi de o elaborare mai detaliată a planurilor, mai ales în contextul relaţiilor cu oamenii. Odată cu luarea deciziilor importante este necesar  să nu ignoraţi sfaturile persoanelor cu experienţă. Conflictele de la serviciu şi rivalitatea făţişă o să vă încurce la realizarea  proiectelor, subminîndu-vă serios toată activitatea.   

FECIOARELE vor avea parte de o săptămînă destul de norocoasă, aşa că se pot apuca cu îndrăzneală de orice treburi, mai ales de cele începute, dar care n-au fost scoase în capăt. Fiţi atenţi şi la lucrul care cere agerime şi trucuri intelectuale. La începutul săptămînii o să vă simţiţi foarte încrezuţi în sine, ceea ce o să vă permită să influenţaţi părerea oamenilor din jur, formîndu-le poziţia. Mai aproape de week-end toate ideile dvs. vor începe treptat să se realizeze, permiţîndu-vă să vă mişcaţi înainte spre scopul rîvnit.

BALANŢELE vor fi într-o stare calmă şi liniştită ce poate fi atît conştientizată şi dorită de nativii acestei zodii, cît şi impusă de împrejurări. În orice caz este nevoie să luaţi o pauză, oprind activităţile, luările de decizii, forfota şi să tindeţi spre o armonie cu sine înşivă. Totul depinde de faptul cum veţi percepe ceea ce se întîmplă. Pentru cei care nu sînt gata să accepte importanţa etapei, toate evenimentele vor părea o stagnare. Pe de altă parte, acesta este un proces de cunoaştere a lumii şi echilibrului spiritual, care ulterior o să vă aducă emoţii pozitive şi bucurii, eliberîndu-vă de tot ce este negativ.

SCORPIONII au devenit captivii iluziilor şi nu se pot hotărî ce cale să aleagă şi cum să procedeze. Săptămîna aceasta nu este favorabilă pentru luarea deciziilor importante. De aceea ar fi bine să vă debarasaţi de gîndurile deşarte şi să renunţaţi la orice acţiuni. În perioada dată cel mai bine ar fi să vă lăsaţi duşi de val, aşteptînd momentul benefic potrivit, cînd lucrurile se vor aranja în cel mai fericit mod. Or, acesta va veni dacă mintea dvs. se va limpezi şi veţi fi în stare să vă schimbaţi cardinal viaţa. Posibil ca toate acestea să se producă pe neprins de veste  chiar la finele săptămînii.

SĂGETĂTORII vor fi cuprinşi de depresie la începutul săptămînii, fiind o urmare, iar în unele cazuri şi o cauză, a atitudinii lor negative şi brutale faţă de cei din jur, a faptelor nechibzuite şi cuvintelor tăioase. Toate acestea vă pot certa pentru mult timp cu cei apropiaţi, provocînd serioase situaţii de conflict ce vor genera la rîndul lor confruntări şi ofense reciproce. La etapa actuală nu se vede vreo soluţie, de aceea va trebui să aveţi răbdare şi puteri ca să depăşiţi această săptămînă cu pierderi minimale.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!