ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 7-13 septembrie

13:22 | 02.09.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII vor avea o săptămînă deosebit de nefavorabilă pentru relaţiile cu partenerul. Există probabilitatea că aceasta va fi una crucială cu soluţii definitive. În legăturile dvs. s-au acumulat conflicte vechi şi divergenţe care vor ieşi la suprafaţă în această perioadă. O ruptură de proporţii se poate întîmpla la începutul săptămînii, cînd aţi putea să vă certaţi şi să nu mai comunicaţi, iar mai tîrziu va trebui să luaţi o decizie privind viaţa dvs. de mai departe. În week-end este posibilă fie o despărţire deplină, fie o reevaluare serioasă a situaţiei. Străduiţi-vă să evitaţi noi cunoştinţe – acestea nu vor fi de bun augur.

De la VĂRSĂTORI se va cere o decizie echilibrată, o reevaluare fără grabă şi raţională a stării de lucruri şi doar după aceasta anumite acţiuni. O alegere corectă se va solda cu succes atît în afaceri financiare, cît şi în treburi personale. Există probabilitatea că veţi face o nouă cunoştinţă. Sentimentele, ba chiar şi unele relaţii mai vechi de-ale dvs. se vor reanima cu o nouă pasiune. Săptămîna vă va motiva să aveţi grijă faţă de alţi oameni, de aceea s-ar putea să vizitaţi nişte rude mai în vîrstă sau să luaţi un animal pe lîngă casă.

PEŞTII vor avea o săptămînă de realizări serioase. Chiar de la început concentraţi-vă pe dispoziţie de lucru, fixaţi-vă un scop bine determinat şi purcedeţi la atingerea acestuia. Veţi fi tentaţi să acţionaţi în direct, fiind în stare să rezolvaţi practic orice problemă, fapt benefic atît pentru  serviciu, cît şi pentru chestiuni familiale. La mijlocul săptămînii să vă ascultaţi intuiţia care o să vă facă să înţelegeţi  ceea ce se petrece în jur, or, acest fapt o să vă ajute la clarificarea unor situaţii divergente, la instruire şi îndeplinirea planurilor schiţate.

Faţă de BERBECI soarta va fi indulgentă în această săptămînă şi îi va ajuta în toate, dacă, bineînţeles, aceştia nu-şi vor face rău sieşi, încercînd din răsputeri să evite un eveniment favorabil în viaţă. La începutul săptămînii este posibilă o cunoştinţă  romantică, care nu numai că o să vă producă momente plăcute, dar poate cu timpul va genera în ceva mai serios. Or, dacă deja aveţi un partener, atunci aşteptaţi-vă la surprize frumoase şi seri fascinante. Mai aproape de week-end casa dvs. va fi plină de bucurie, permiţîndu-vă să consolidaţi relaţiile şi să procuraţi ceva preţios pentru viaţa cotidiană. De asemenea, ar putea să vă viziteze prieteni sau rude.

TAURII vor avea parte chiar de la începutul săptămînii de relaţii fericite în familie, cu bucurii de la copii, vizite din partea rudelor. Pe urmă situaţia se va schimba şi va trebui să vă revendicaţi poziţiile, demonstrînd că aveţi dreptate, iar toate acestea vor cere multe puteri. Finalmente, adevărul va triumfa şi fiecare va primi după merite. Feriţi-vă de răuvoitori la serviciu, precum şi de conflicte cu şefii. Chiar dacă ştiţi că dreptatea e de partea dvs.  – acum nu este cel mai potrivit timp pentru acţiuni efervescente, mai bine aşteptaţi.

GEMENILOR astrele le recomandă să nu refuze ajutorul, chiar dacă sînt siguri de propriile puteri. Începutul săptămînii este favorabil pentru parteneriate la serviciu şi obţinerea rezultatelor de comun acord. În urma acestora veţi avea doar de cîştigat, iar scopul propus va fi atins mult mai degrabă. La mijlocul săptămînii veţi înclina spre fatalism,  considerînd că pe toate le pune la cale întîmplarea, or, la un moment dat aţi putea dispera, mai ales dacă-i vorba de vreun eventual caz nefast. Din fericire, în scurt  timp cu dvs. se vor întîmpla doar evenimente favorabile şi veţi avea iarăși încredere în propriul noroc şi în faptul că totul depinde de dvs. La sfîrşitul săptămînii fiţi deosebit de activi.

RACII vor avea parte de diferite mici neplăceri, care în ansamblu ar putea să-i indispună serios. Lăsîndu-vă copleşiţi de tristeţe doar agravaţi treaba, de aceea ar fi mai bine să încercaţi să fiţi mai semeţi, începînd să aduceţi lucrurile în ordinea firească, chiar dacă nu va fi atît de simplu. Prima jumătate a săptămînii va fi bogată în activităţi, dar şi destul de obositoare, însă aceasta o să vă permită să le faceţi pe toate cele necesare ca viaţa dvs. treptat să se îmbunătăţească, iar greutăţile să cedeze. Nu trîndăviţi şi apucaţi-vă de lucru. Veţi putea să vă odihniţi, savurînd roadele muncii depuse, doar în week-end, cînd veţi avea o bună dispoziţie şi afacerile vor merge strună.

LEII în această săptămînă vor fi sensibili, cu o intuiţie puternic acutizată, iar ca urmare vor atesta emotivitate şi vulnerabilitate. Lumea din jur nu întotdeauna o să vă înţeleagă corect acţiunile şi faptele, calificînd incorect reacţiile dvs. la ceea ce se produce. Reţineţi-vă doar în cazuri de strictă necesitate, iar în alte circumstanţe permiteţi-vă să fiţi ceea ce sînteţi.  În afaceri conduceţi-vă de intuiţie şi logica lăsaţi-o pentru altă dată. Sfîrşitul săptămînii va fi favorabil pentru un business nou.

Pentru FECIOARE se vor aranja destul de bine afacerile de familie. La începutul săptămînii veţi fi aşteptaţi cu drag în căminul familial, unde veţi avea parte de o mulţime de momente plăcute alături de oameni apropiaţi. În această perioadă este bine să vă adunaţi cu rudele împreună, fie şi fără un motiv anume. În schimb la serviciu va trebui să munciţi mai mult ca de obicei. S-a creat o situaţie în care va trebui să îndepliniţi cu sîrguinţă mai multe misiuni ca să vă păstraţi poziţiile. La finele săptămînii va trebui să faceţi o alegere deloc uşoară, cînd nu veţi şti cu ce se vor solda acţiunile dvs. însă opţiunea, totuşi, va trebui s-o faceţi.

BALANŢELE vor avea un început de săptămînă destul de neplăcut. Luni astrele vă recomandă să nu întreprindeţi nimic – să nu începeţi lucruri serioase şi să nu luaţi decizii importante. Situaţia va ieşi de sub controlul dvs. şi evenimentele care vor avea loc ar putea să vă indispună. Este nevoie să aşteptaţi şi să le lăsaţi pe toate să se lămurească de la sine. La sfîrşit de săptămînă  toate vor reveni la normal, vor dispărea certurile şi conflictele, iar dispoziţia dvs. se va îmbunătăţi. Merită să planificaţi toate manifestările importante pentru week-end, deşi aceste zile ar fi mai bine să le dedicaţi odihnei.

SCORPIONII vor începe să se plictisească de griji şi preocupări lumeşti. Or, prima parte a săptămînii ar fi bine s-o petreceţi în singurătate, reducînd la minim toate contactele posibile. Au să vă vină idei noi, însă dat fiind faptul că la ora actuală acestea nu au sorţi de izbîndă, aţi putea deveni depresivi şi decepţionaţi. Această situaţie emoţională negativă se va păstra în mare parte din săptămînă, dar mai aproape de week-end veţi reuşi să stăpîniţi starea de lucruri, revenind la activităţile obişnuite, analizînd detaliile necesare şi realizîndu-vă planurile propuse.

SĂGETĂTORII vor avea o dilemă chiar de la începutul săptămînii. Aceasta nu va fi atît de simplu de soluţionat, mai ales în aşa fel ca să nu rămîneţi în pierdere. Astfel de situaţie ar putea provoca un conflict cu oameni apropiaţi. La mijlocul săptămînii veţi fi deosebit de impulsiv, încercînd să rezolvaţi toate problemele dintr-o lovitură, ceea ce nu este chiar atît de uşor, dar poate reuşi. Pentru viaţa personală este favorabil sfîrşitul săptămînii. O să vă simţiţi mulţumiţi de sine, în mare parte din contul unor activităţi desfăşurate mai înainte, care v-au permis să clarificaţi multe chestiuni.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!