ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 14-20 septembrie

12:43 | 09.09.2015 Categorie: Horoscop

Pentru CAPRICORNI vine un timp favorabil pentru odihnă. Dacă aveţi planificat un concediu, atunci acesta va fi foarte reuşit. Practic toată săptămîna n-o să vă deranjeze nimeni şi nimic, n-au să vă supere diferite griji şi nelinişti, iar dvs. veţi putea să vă odihniţi, uitînd de toate. Situaţia financiară de la mijlocul săptămînii se aranjează în aşa fel că veţi fi în stare să vă permiteţi o pauză în lucru.

VĂRSĂTORII vor începe săptămîna cu vizite la diverse instanţe pentru a-şi soluţiona problemele litigioase. Unele evenimente vor depăşi limitele în aşa fel că va trebui să daţi dovadă de mult cumpăt ca să vă abţineţi. Or, deşi în această perioadă veţi resimţi un elan emoţional, totuşi anumite acţiuni ilegale faţă de dvs. ar putea să provoace o avalanşă de sentimente negative. Pe parcursul săptămînii este posibilă o adresare în judecată sau alte organe de drept, deoarece toate încercările dvs. de-a clarifica situaţia de sine stătător nu se vor solda cu succes.

PEŞTII ar putea începe săptămîna „cu stîngul”, însă perioada negativă va trece destul de repede.  Chiar de luni, răuvoitorii vor începe să vă bage beţe în roate, numai că toate încercările lor vor fi în zadar. Pe la mijlocul săptămînii situaţia se va normaliza şi vă veţi simţi confortabil în deplină măsură. Mai aproape de week-end va trebui să rezolvaţi probleme de ordin personal, sînt posibile noi cunoştinţe, alte schimbări importante în relaţii. Toate se arată a fi favorabile pentru dvs.

BERBECII vor avea o săptămînă activă care le va fi de folos, dar, totodată, îi va obosi peste măsură. În primele zile ale perioadei va trebui să vă conformaţi unei voinţe străine, demonstrîndu-vă cît se poate de moderat caracterul autoritar, fără a lua decizii şi a întreprinde acţiuni de sine stătătoare. Mijlocul săptămînii va fi deosebit de greu în mare parte din cauza că vă veţi asuma mai mult decît puteţi face în realitate. Or, chiar dacă veţi îndeplini misiunea pusă, veţi fi extenuaţi.

Pentru TAURI săptămîna va fi productivă. Chiar de la început o să vă vină în cap idei noi, care ar trebui neapărat realizate. Or, dacă le veţi analiza bine şi fără grabă pe toate, atunci la mijlocul săptămînii veţi putea desfăşura o activitate prodigioasă pentru implementarea celor planificate. Merită de atenţionat că perioada este cu succes pentru orice iniţiative, care cer implicarea dvs. activă.

GEMENII vor avea un început de săptămînă foarte favorabil pentru treburi de familie, consolidarea relaţiilor, planificarea propriului viitor. În a doua jumătate de săptămînă va trebui să daţi dovadă de activism şi autoritate pentru a nu rata şansa de a vă îmbunătăţi viaţa, soluţionînd şi problemele acumulate. Deosebit de benefic pentru activitatea dvs. este mijlocul săptămînii, cînd veţi fi plini de puteri. Week-end-ul dedicaţi-l analizei evenimentelor trecute şi planificării acţiunilor ulterioare.

RACII ar trebui să fie atenţi şi prevăzători la începutul săptămînii. În această perioadă persoanele invidioase şi răuvoitoare vor fi deosebit de active şi vor întreprinde mai multe încercări să vă strice planurile. Aţi putea să vă revendicaţi poziţiile doar dacă sînteţi convinşi că aveţi dreptate. De problemele financiare ar fi bine să vă ocupaţi la mijlocul săptămînii, cînd evenimentele vor contribui maximal la soluţionarea greutăţilor legate de bani. În această săptămînă, mai ales la sfîrşit, străduiţi-vă să nu faceţi nimănui necazuri, deoarece negativul se poate întoarce cu repeziciune.

LEII vor avea o săptămînă legată de partea materială a vieţii, or, soluţionînd în exclusivitate probleme financiare, se vor lipsi totalmente de alte bucurii. Începînd de luni veţi fi nevoiţi  să întoarceţi datorii, dar trebuie să cereţi şi dvs. ceea ce aţi împrumutat cîndva. Pe la mijlocul săptămînii veţi fi plini de energie într-atîta că va trebui să-i găsiţi aplicare, altminteri riscaţi să provocaţi conflicte cu oamenii apropiaţi. De aceea mare parte din treburi preconizaţi-le pentru anume aceste zile. Week-end-ul dedicaţi-l calculelor financiare şi planificării propriului buget.

FECIOARELE ar putea demonstra reţinere şi lipsa dorinţei de-a comunica cu alţi oameni. Nu luptaţi cu aceste tendinţe, dimpotrivă, este o perioadă favorabilă pentru a vă ocupa de propriile griji, clarificîndu-vă în gînduri, emoţii, pofte şi visuri. La mijlocul săptămînii această stare va dispărea de la sine, iar dvs. veţi putea schiţa scopuri destul de concrete, începînd cu încredere realizarea lor.

Pentru BALANŢE săptămîna va fi benefică, mai ales în chestiuni romantice. La începutul săptămînii străduiţi-vă să nu faceţi excese în alimentaţie şi alte plăceri, în special dacă vă aflaţi într-o companie plăcută, unde veţi avea o dispoziţie perfectă. În a doua jumătate a perioadei va trebui să aplicaţi propriile capacităţi analitice ca să faceţi o alegere corectă în situaţia creată. Va trebui să daţi preferinţă unei opţiuni de care va depinde viaţa dvs. de mai departe. Cînd veţi lua decizia conduceţi-vă de raţiune şi nu de sentimente.

SCORPIONII vor trebui să rezolve multiple probleme, însă nu întotdeauna alegerea lor va fi corectă. Nu ignoraţi sfaturile celor din jur, iar în situaţii complicate nu vă bizuiţi doar pe sine şi pe propriile capacităţi – cereţi ajutorul celor în care aveţi încredere. Altminteri, riscaţi să faceţi multe greşeli şi clarificarea lor va cere o groază de timp şi puteri. La sfîrşitul săptămînii nu merită să planificaţi ceva, cu atît mai mult să luaţi decizii importante. Folosiţi acest timp pentru odihnă.

SĂGETĂTORII ar putea face o mulţime de prostii chiar de la începutul săptămînii pe care le vor regreta ulterior. În primul rînd străduiţi-vă să nu vă amestecaţi în nimic, să nu luaţi decizii pripite şi să nu planificaţi ceva în primele zile ale săptămînii. Mai pe urmă veţi fi cu dispoziţia „la pămînt”, mare parte din cauza unor erori comise mai înainte, însă depresia şi autoacuzarea n-au să vă fie de folos. Susţinerea va veni de la o persoană apropiată, prieten sau coleg, care vă va ajuta să lămuriţi situaţia atît în viaţa personală, cît şi în business.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!