ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Antrenorul Alexandru Curteian și-a prezentat demisia

17:32 | 21.09.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. În urma întrevederii avute astăzi cu președintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) Pavel Cebanu, selecționerul Alexandru Curteian a luat decizia să-și dea demisia din funcția de antrenor principal al echipei naționale, relatează MOLDPRES.

Pavel Cebanu a declarat că pînă la finele preliminariilor Campionatului European 2016 ”selecționata Moldovei va fi pregătită de către tehnicianul român Ștefan Stoica, care în același timp va rămîne și antrenor principal la FC Zimbru”.

Conferința de presă cu participarea noului selecționer al Moldovei, Ștefan Stoica, și a vicepreședintelui FMF Ion Testimițanu, responsabil de selecționatele naționale, va avea loc marți, 22 septembrie 2015 la sediul FMF. Începutul la ora 10.00.

Echipa pregătită de Alexandru Curteian a acumulat numai 2 puncte pînă în prezent și ocupă ultimul loc în clasamentul grupei G. Pe 9 octombrie curent naționala va găzdui reprezentativa Rusiei la stadionul ”Zimbru” din capitală.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img15006241

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!