ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Slovenia a început construirea unui gard metalic pe o porțiune a graniței cu Croația

10:20 | 22.09.2015 Categorie: Externe

Ljubljana, 22 sep. /MOLDPRES/.Poliţia slovenă a început construirea unui gard metalic pe o parte din frontiera cu Croaţia, în contextul afluxului de imigranţi extracomunitari, potrivit unor surse citate de site-ului TGcom.it, scrie b1.ro, citată de MOLDPRES.

Conform sursei citate, Slovenia va construi un gard metalic în zona punctului de frontieră Bregana, pe un segment al graniţei cu Croaţia.

"Obiectivul este a evita intrarea aleatorie şi ilegală a imigranţilor extracomunitari în Slovenia pe cîmpuri şi prin păduri", a declarat un oficial sloven, informaţia fiind confirmată de surse croate citate de agenţia ANSA.

Pînă acum, Ungaria era singurul stat UE care a construit garduri metalice la granița cu Serbia şi pe segmente ale frontierei cu Croaţia şi România.

 

 

/Editor M.Cucu/

img15006249

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!