ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 26 octombrie -1 noiembrie

13:05 | 21.10.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII vor avea o săptămînă legată de pierderi şi dezamăgiri atît în sine, cît şi în lumea din jur. Puteţi deveni victima unui complot sau a unei calomnieri. În viaţa personală, de asemenea, aveţi parte de o perioadă negativă – sînt posibile despărţiri  fie la propriu, fie la figurat – cînd nu vă mai înţelegeţi cu partenerul şi n-aveţi despre ce vorbi. Aţi putea  fi cuprinşi de o senzaţie de deznădejde şi singurătate, însă ca şi orice fenomen din viaţă această stare va fi vremelnică. Este nevoie doar să  fiţi mai atenţi şi atunci neapărat veţi conştientiza că şi în viaţa dvs. este loc pentru bucurii. 

VĂRSĂTORII trebuie să dea dovadă de răbdare, deoarece beneficiile materiale care păreau atît de aproape întîrzie. Sînt posibile unele tărăgăneli juridice atît în folosul, cît şi în detrimentul dvs. Umblatul prin instanţe poate ocupa mult timp şi puteri, însă aceasta este o etapă necesară pe care trebuie s-o treceţi ca să vă armonizaţi afacerile. În acest caz puteţi  conta pe o viaţă tihnită şi obţinerea rezultatelor scontate. Nu vă grăbiţi şi acţionaţi cumpătat.

PEŞTII vor trebui să-şi conştientizeze iniţiativele active. Tindeţi să le obţineţi pe toate deodată, faceţi planuri de viitor, nutriţi speranţe şi investiţi în aceasta forţe, mai întîi de toate, emoţionale, iar pe alocuri şi, nemijlocit, fizice. Însă aţi putea să nu obţineţi rezultatul dorit, deoarece prea cu exces de zel v-aţi apucat de treabă. Este nevoie să luaţi o pauză, să slăbiţi frîul şi să lăsaţi procesul să deruleze fără controlul dvs. Aceasta va permite lumii să se odihnească, iar dvs. să meditaţi asupra sensului vieţii.

BERBECII au de trecut printr-o perioadă neplăcută. La începutul săptămînii toate se vor aranja bine, conform planului. Veţi savura din  roadele activităţii dvs. şi vă veţi bucura de belşug şi o companie plăcută. Dar dacă aţi obţinut succes din contul altei persoane, făcînd uz de înşelăciune şi intrigi, atunci veselia dvs. nu va ţine mult, la fel ca şi satisfacţia succesului deplin. Rezultatele se vor anula, iar dvs. riscaţi să pierdeţi toate acumulările şi poziţiile obţinute. Fiţi atenţi şi precauţi.

TAURII vor trebui să lupte pentru un loc cald sub soare în timp ce viaţa le este plină de aventuri şi peripeţii, însă nativii acestei zodii au forţe destule ca să facă faţă lucrurilor. De la dvs. se cere sîrguinţă şi atitudine conştiincioasă  în soluţionarea problemelor  de ordin material. Va apărea necesitatea să vă reevaluaţi bugetul, micşorînd cheltuielile. Situaţia financiară este stabilă, dar nu merită s-o încercaţi de trăinicie, de aceea străduiţi-vă să nu intraţi în datorii şi să nu irosiţi fără măsură. Sfîrşitul săptămînii vă va aduce succesul multaşteptat, iar dvs. le veţi aranja pe toate care v-au căzut în grijă la începutul săptămînii.

GEMENII  vor avea parte de o săptămînă favorabilă. În dvs. se vor trezi noi tendinţe, vă veţi aprinde de la noi idei, iar flacăra entuziasmului o să vă ajute să începeţi activităţi inedite. Sînteţi plini de energie ce o să vă ajute să vă realizaţi propriile gînduri, să rezolvaţi orice probleme acumulate, să faceţi ordine în afaceri, pornind să implementaţi planurile schiţate. Toate acestea vor avea un impact  pozitiv asupra situaţiei materiale.  

RACILOR astrele le recomandă să se clarifice cu propriile emoţii şi sentimente, dar să o facă de sine stătător, fără susţinerea cuiva, mai ales că în acest  caz nu prea are cine-i ajuta. Sfaturile străine doar au să vă îndepărteze de la procesul de autocunoaştere. Petreceţi ceva timp în singurătate şi veţi descoperi în sine noi surse de putere şi inspiraţie, ceea ce o să vă permită să reveniţi la viaţă şi să vă apucaţi cu insistenţă de orice treburi. La mijloc de săptămînă veţi avea şansa să vă prezentaţi dintr-o parte bună la serviciu, iar ca urmare să beneficiaţi de încurajarea şefilor şi diferite remunerări materiale.

LEII se vor simţi părăsiţi şi pustiiţi, fapt cauzat de anumite evenimente nefavorabile din viaţa personală, dar totuşi sînt tentaţi să exagereze tragismul situaţiei. O călătorie vă va ajuta să vă relaxaţi şi să vă concentraţi asupra altui ritm de existenţă, dispoziţia s-ar ridica de la sine, iar amintirile neplăcute ar deveni istorie. În a doua jumătate a săptămînii este posibil un conflict de interese, ba chiar şi o ceartă. Străduiţi-vă să nu vă reţineţi mult timp în acelaşi loc, deoarece în această săptămînă atrageţi prea multe evenimente negative.

FECIOARELE s-ar putea pomeni în situaţia cînd faptele nu corespund dorinţelor, or, o asemenea poziţie n-o să le aducă nici rezultate pozitive, nici satisfacţie morală. Nu se poate să vă confruntaţi cu sine înşivă, acţionînd împotriva propriilor doleanţe şi sentimente. Va trebui să învăţaţi să ajungeţi la o armonie cu sine şi lumea înconjurătoare. Numai în aşa caz activitatea dvs. va fi fructuoasă, iar rezultatele vă vor produce plăcere. Nu încercaţi să faceţi ceva „în pofida” sau „din constrîngere”  - gîndiţi-vă dacă merită efortul?

Pentru BALANŢE evenimentele săptămînii vor fi legate în primul rînd de sfera emoţională. Un avînt, aşijderea celui de primăvară, o să vă atingă sufletul. În aşa momente v-aţi putea îndrăgosti, dar, din păcate, în această perioadă nu veţi reuşi să găsiţi reciprocitate şi fericire matrimonială. În schimb veţi avea timp pentru a vă ocupa de sine, citind o carte interesantă sau făcînd autoanaliză. În aceste zile are succes instruirea, precum şi demonstrarea priceperilor şi dexterităţilor. Puteţi conta pe avansare.

SCORPIONILOR astrele le recomandă să se abţină la începutul săptămînii de la careva acţiuni.  Ocupaţi-vă de contemplare, pur şi simplu urmăriţi cum derulează evenimentele în jurul dvs.  Or, dacă aţi plănuit ceva să faceţi, atunci aşteptaţi momentul potrivit. Destul de favorabil este mijlocul săptămînii care o să vă permită să vă atingeţi scopul propus, schimbîndu-vă viaţa în bine. Deşi situaţia se va modifica lent, totuşi dvs. veţi fi cuprinşi de o stare de bucurie, pe alocuri chiar de euforie.

SĂGETĂTORII tind spre bunăstare materială, sînt cuprinşi de o mulţime de idei, dar se pierd în ele şi nu înţeleg de ce să se apuce în primul rînd. În comunicare sînt impetuoşi şi schimbători, ceea ce nu contribuie benefic la dezvoltarea unei afaceri. În a doua jumătate a săptămînii veţi putea începe acţiuni concrete şi prin asta să obţineţi succes. În week-end sînt planificate  serbări, petreceri şi întîlniri cu prietenii.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!