ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Administraţia raionului Taraclia a anunţat situaţie excepţională din cauza ninsorii

08:56 | 18.01.2016 Categorie: Regiuni

Chişinău, 18 ian. /MOLDPRES/. Din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, autorităţile raionului Taraclia au declarat, pentru ziua de astăzi, situaţie excepţională pe teritoriul unităţii administrative, transmite MOLDPRES.

Potrivit presei locale, preşedintele raionului, Chiril Tatarlî, a emis o dispoziţie prin care, pe parcursul zilei de 18 ianuarie, a fost suspendat procesul de studii în clasele ciclului primar.

În situația în care, condiţiile meteorologice nu se vor schimba, decizia respectivă va fi valabilă şi pentru ziua de marţi, 19 ianuarie.

Totodată, în toate localităţile raionului Taraclia a fost stopată transportarea elevilor spre instituţiile de învăţămînt.

Autorităţile locale au recomandat populaţiei din raion să nu părăsească casele pînă la calmarea stihiei.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori în Sud, Centru şi Nord-Est şi cod galben în Nord-Vestul ţării în perioada 17-18 ianuarie.

(Reporter L.  Grubîi, editor L. Alcază)

img16000371

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!