ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului a transmis un mesaj de condoleanțe în legătură cu decesul Reginei Ana a României

18:28 | 01.08.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 aug. /MOLDPRES/. Președintele Nicolae Timofti a transmis astăzi un mesaj de condoleanțe în legătură cu decesul Reginei Ana a României, a comunicat agenției MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

Vă prezentăm textul mesajului:

„Am aflat cu adîncă tristețe și profund regret vestea despre moartea Reginei Ana a României.

Este dureros faptul că Peleșul intră în doliu la doar două luni de la ceremonia emoționantă dedicată împlinirii celor 150 de ani de Regalitate.

Regina Ana a fost și va rămîne un simbol al măreției și demnității neamului românesc. Alături de Rege, în anii de pribegie, Suverana a promovat și a iubit Țara, punîndu-și crezul în revenirea României la Democrație. Cu aceleași sentimente curate, ca și întreaga familie regală, a susținut, în ultimii ani de viață aspirațiile europene ale Republicii Moldova.

Regina Ana își merită locul în istoria României și al tuturor românilor. Dumnezeu s-o odihnească!”

(Editor L. Alcază)

img16006211

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!