ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a condamnat atacul din Gaziantep, Turcia

10:54 | 22.08.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 aug. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a condamnat cu fermitate atacul terorist care a avut loc pe 20 august 2016, în Gaziantep, Turcia, soldat cu pierderi de vieți omenești şi numeroşi răniţi, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Ministerul își exprimă solidaritatea cu autoritățile Turciei, regretul profund pentru pierderile de vieți omenești, compasiunea fată de familiile îndurerate.

Ministerul reiterează angajamentul ferm al Republicii Moldova în combaterea tuturor formelor de terorism și reafirmă necesitatea conjugării și intensificării eforturilor internaționale în combaterea acestora.

(Editor L. Alcază)

img16006698

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!