ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadorul agreat al Letoniei și-a prezentat copiile scrisorilor de acreditare

12:50 | 02.09.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 sep. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Lilian Darii l-a primit astăzi pe ambasadorul agreat al Letoniei în Republica Moldova Atis Lots,  cu prilejul prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

Viceministrul Darii i-a urat succes ambasadorului şi l-a asigurat de întregul sprijin al părții moldovenești. 

Cei doi oficiali au exprimat interesul comun pentru aprofundarea dialogului politic bilateral și diversificarea relaţiilor economice şi comerciale moldo-letone. În context, viceministrul Lilian Darii a subliniat importanţa sprijinului şi asistenţei letone în procesul de implementare a agendei de reforme autorităţilor moldoveneşti.   

La rîndul său, ambasadorul Atis Lots l-a asigurat pe oficialul moldovean de interesul constant al autorităților de la Riga pentru valorificarea în plan politic, economic și cultural a importantului potențial de care dispune relația cu Republica Moldova.

(Editor M. Jantovan)

 

img16006975

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!