ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului al Ungariei va efectua o vizită de lucru în R. Moldova

17:12 | 09.09.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului al Ungariei, Péter Szijjartó, va întreprinde pe 13 septembrie curent o vizită de lucru în Republica Moldova la invitaţia viceprim-ministrului Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul vizitei, ministrul Péter Szijjartó va avea o întrevedere cu şeful diplomaţiei moldoveneşti, Andrei Galbur, urmată de o conferinţă de presă.

La fel, şeful diplomaţiei ungare va avea întrevederi cu Preşedintele ţării Nicolae Timofti, Preşedintele Parlamentului Andrian Candu, Prim-ministrul Republicii Moldova Pavel Filip, precum şi cu viceprim-ministrul Octavian Calmîc, ministru al Economiei.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!