ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur l-a primit pe un oficial al Consiliului Europei

11:26 | 12.09.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene a primit-o astăzi pe Şeful Directoratului general pentru programe al Consiliului Europei, Verena Taylor. Oficialul european se află la Chişinău cu prilejul reuniunii Comitetului Director pentru evaluarea finală a implementării Planului de acțiuni al Consiliului Europei privind susținerea reformelor democratice în Republica Moldova pentru 2013-2016, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

În cursul întrevederii a fost reconfirmată importanța parteneriatului Republicii Moldova cu Consiliul Europei, cît și interesul R. Moldova de a adopta noul cadru de proiecte din partea Consiliului Europei.

(Editor M. Jantovan) 

img16007229

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!