ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadorul agreat al Republicii Turcia la Chișinău a fost primit de viceministrul de Externe Daniela Morari

09:28 | 19.09.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 sep. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Daniela Morari, l-a primit pe ambasadorul agreat al Republicii Turcia în Republica Moldova, Hulusi Kılıç, cu prilejul prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au trecut în revistă relaţiile excelente de cooperare bilaterală moldo-turcă, menţionînd interesul comun pentru dezvoltarea acestora în diverse domenii, atît în plan bilateral, cît și multilateral.

Viceministrul a adus sincere mulţumiri pentru sprijinul invariabil şi constant acordat de Republica Turcia pe parcursul a 25 ani de independenţă a Republicii Moldova.  

(Editor L. Alcază)

img16007403

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!