ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un grup de fotbaliști a plecat de la Zimbru Chișinău

15:39 | 30.09.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. Șapte jucători ”stranieri” au părăsit clubul de fotbal Zimbru Chișinău, relatează MOLDPRES cu referire la diferite surse electronice. 

Este vorba de Amancio Fortes din Angola, ivorianul Momo Culibali, brazilienii Eric, Diego Lima, Izaldo, Lucao și francezul Jean-Marie Amani. 

Ieri a anunțat că a reziliat contractul său cu clubul Zimbru și directorul sportiv Remulo Marcheș din Portugalia. Anterior, a părăsit echipa și antrenorul român Flavius Stoican. 

Site-ul clubului a trecut cu vederea despărțirea de echipă a tehnicienilor și jucătorilor. 

Deși nimeni dintre cei care au părăsit clubul de fotbal Zimbru Chișinău nu a făcut declarații pentru presă, experții locali sînt de părere că plecarea masivă de la Zimbru este determinată de situația financiară precară a clubului. 

Zimbru a suferit înfrîngeri în ultimele trei partide disputate și ocupă locul trei în clasamentul campionatului național. 

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img16007785

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!