ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Lilian Darii l-a primit pe ambasadorul agreat al Azerbaidjanului în R. Moldova

13:09 | 04.10.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 oct. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Lilian Darii l-a primit astăzi pe ambasadorul agreat al Azerbaidjanului în Republica Moldova Gudsi Dursun oglu Osmanov,  cu prilejul prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Viceministrul Darii i-a urat succes ambasadorului şi l-a asigurat de întregul sprijin al părții moldovenești. 

Cei doi oficiali au exprimat interesul comun pentru aprofundarea dialogului politic bilateral și diversificarea relaţiilor economice şi comerciale moldo-azere. De asemenea, interlocutorii au subliniat necesitatea organizării în viitorul apropiat a consultărilor politice interministeriale moldo-azere la nivel de viceminiştri ai afacerilor externe, precum şi desfăşurării reuniunii Comisiei interguvernamentale moldo-azere de colaborare comercial-economică.

La rîndul său, ambasadorul Osmanov l-a asigurat pe oficialul moldovean de interesul autorităților de la Baku pentru intensificarea relaţiilor politice bilaterale în vederea valorificării potenţialului de cooperare comercial-economică. 

(Editor A. Răileanu)

img16007876

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!