ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Lilian Darii l-a primit pe ambasadorul bulgar Petăr Vâlov

11:12 | 05.10.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 oct. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Lilian Darii l-a primit astăzi pe ambasadorul Bulgariei în Republica Moldova Petăr Vâlov, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii interlocutorii au discutat despre interacţiunea şi cooperarea dintre cele două state în cadrul organizaţiilor internaţionale, precum şi unele aspecte de pe agenda relațiilor bilaterale moldo-bulgare.

De asemenea, oficialii au abordat chestiuni ce ţin de eforturile întreprinse de către cele două ţări în vederea creării condiţiilor pentru integrarea comunităţii bulgare în societatea moldovenească.

(Editor A. Răileanu)

img16007904

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!