ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pavel Filip a votat în speranţa că noul şef al statului va „lucra de comun acord cu Guvernul”

08:47 | 13.11.2016 Categorie:

Chişinău, 13 nov. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip şi-a exercitat în dimineaţa zilei de astăzi dreptul de vot pentru alegerea șefului statului. Premierul şi-a arătat speranţa că noul preşedinte va „lucra de comun acord cu Guvernul”, informează MOLDPRES.

„Sînt aici deoarece cred în şansa R. Moldova şi cred foarte mult în democraţie. Vreau să felicit cetăţenii ţării pentru faptul că după ziua de astăzi vom avea un preşedinte ales de către popor. Sper ca noul şef al statului să se dezică de retorica electorală, să lucreze de comun acord cu Guvernul, deoarece avem elaborate reforme foarte importante, care trebuie implementate şi duse la capăt în interesul cetăţenilor R. Moldova”, a spus Filip.

Astăzi în R. Moldova au loc alegeri prezidenţiale directe. Pînă la ora 8.30, la urnele de vot s-au prezentat peste 68 de mii dintre alegători - 2,42%.

img16009035

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!