ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Galbur l-a primit pe Ambasadorul Chinei în R. Moldova

17:25 | 14.11.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, l-a primit astăzi pe ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Interlocutorii au discutat despre stadiul actual al relaţiilor de colaborare dintre Republica Moldova şi Republica Populară Chineză, precum şi perspectivele de dezvoltare a dialogului moldo-chinez pe diverse dimensiuni. A fost exprimat interesul reciproc pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale moldo-chineze în spirit pragmatic, prin intensificarea schimburilor de vizite la nivel înalt între oficialii celor două state.

(Editor A. Răileanu)

img16009097

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!