ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Andrei Galbur l-a primit pe Şeful Delegaţiei UE Pirkka Tapiola

17:53 | 14.11.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, a avut astăzi o întrevedere cu Şeful Delegaţiei UE, Ambasadorul Pirkka Tapiola, relatează MOLDPRES citînd Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii, oficialii au făcut un schimb de opinii privind rezultatele preliminare ale scrutinului prezidenţial şi situaţia politică din ţară. În acest context, Viceprim-ministrul Galbur a reiterat angajamentul ferm al Guvernului Republicii Moldova de a continua realizarea agendei europene şi implementarea Acordului de Asociere. El a menţionat că înţelegerile agreate recent cu Fondul Monetar Internaţional reprezintă un factor important în promovarea reformelor.

De asemenea, au fost trecute în revistă principalele priorităţi pe agenda moldo-comunitară pentru perioada imediat următoare.

(Editor A. Răileanu)

img16009099

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!