ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul pentru reintegrare a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Cehe la Chișinău

17:08 | 18.11.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan l-a primit astăzi pe Ambasadorul Republicii Cehe în Republica Moldova, E.S. Zdeněk Krejčí, informează MOLDPRES cu referire la Biroul pentru reintegrare.

Cu acest prilej, a avut loc un schimb de opinii cu privire la procesul de promovare a reformelor structurale în Republica Moldova, priorităţile guvernamentale în acest sens, precum şi despre stadiul actual şi perspectivele desfăşurării negocierilor pentru reglementarea problemei transnistrene.

În cadrul întrevederii, au fost abordate şi alte subiecte de actualitate de pe agenda relaţiilor moldo-cehe, inclusiv în partea ce ţine de oportunitatea consolidării parteneriatelor bilaterale în domenii de interes comun, necesitatea menţinerii unui dialog continuu şi preluării experienţelor pozitive acumulate de către cele două state.

(Editor L. Alcază)

img16009248

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!