ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ungaria va sprijini în continuare Republica Moldova în implementarea reformelor

16:22 | 25.11.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 nov. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Lilian Darii l-a primit, astăzi, pe ambasadorul Ungariei în Republica Moldova Mátyás Szilágyi, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Oficialii au efectuat un schimb amplu de opinii privind evoluţiile în relaţiile bilaterale moldo-ungare, evidenţiind dinamica ascendentă a dialogului politic şi cooperării comercial-economice. Viceministrul Lilian Darii a adus mulţumiri pentru susţinerea acordată de către partenerii maghiari la modernizarea ţării noastre, iar ambasadorul Mátyás Szilágyi a reiterat disponibilitatea Ungariei de a sprijini în continuare Republica Moldova în implementarea reformelor.

(Editor M. Jantovan) 

img16009416

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!