ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova condamnă actele teroriste din Istanbul

11:00 | 12.12.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 dec. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene condamnă cu fermitate atacurile teroriste care au avut loc pe 10 decembrie 2016, la Istanbul, Turcia, soldat cu zeci de morți și peste 150 de răniți, majoritatea reprezentanți ai forțelor de menținere a ordinii, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Ministerul își exprimă solidaritatea cu autoritățile Turciei, regretul profund pentru pierderile de vieți omenești, compasiunea faţă de familiile îndurerate.

Ministerul reiterează angajamentul ferm al Republicii Moldova în combaterea tuturor formelor de terorism și reafirmă necesitatea conjugării și intensificării eforturilor internaționale în combaterea acestora.

(Editor A. Răileanu)

img16009894

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!