ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Lilian Darii l-a primit pe Ambasadorul Macedoniei în vizită de rămas-bun

14:53 | 30.01.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 ian. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Lilian Darii l-a primit astăzi pe ambasadorul Republicii Macedonia în Republica Moldova, cu sediul la Bucureşti, Pande Lazarevski, cu prilejul încheierii misiunii sale diplomatice în R. Moldova, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cursul întrevederii, au fost discutate subiecte actuale de pe agenda relaţiilor bilaterale, în particular, fiind confirmat interesul reciproc pentru intensificarea dialogului politic, dinamizarea schimburilor comercial-economice, consolidarea cooperării în domeniul educaţiei şi culturii, precum şi extinderea cadrului juridic bilateral. De asemenea, a fost efectuat un schimb de opinii privind eforturile întreprinse de autorităţile ambelor ţări pe calea integrării europene. 

La finele întrevederii, viceministrul Lilian Darii i-a mulţumit ambasadorului Pande Lazarevski pentru buna cooperare şi contribuţia personală la avansarea relaţiilor dintre cele două ţări.

(Editor M. Jantovan) 

img17000744

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!