ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal U-21 va juca cu selecționata Armeniei

14:40 | 07.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 7 mar. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal Under-21 va disputa un meci de verificare cu reprezentativa Armeniei, relatează MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal a convenit cu forul Armeniei că partida va avea loc pe 4 iunie la stadionul ”Zimbru” din capitală. Anterior au fost programate încă două întîlniri amicale cu reprezentativa Albaniei. Meciurile se vor desfășura pe 25 și 27 martie. ”În prezent staff-ul tehnic al echipei noastre selectează noi jucători. Frecventăm meciurile din campionatul național, cele amicale, asistăm la antrenamentele formațiilor. Privim, analizăm. Scopul este să-i selectăm pe cei mai buni”, a declarat pentru mass-media antrenorul echipei moldovene, Dănuț Oprea.

Partidele amicale programate vor constitui teste în vederea participării la preliminariile Campionatului European. Echipa națională va juca în grupa 1 cu selecționatele similare ale Cehiei, Croației, Greciei, Belarusului și San Marino. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

 

img17001816

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!