ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a transmis scrisori de condoleanțe autorităților din Federația Rusă

09:21 | 04.04.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 apr. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Andrian Candu a transmis scrisori de condoleanțe Președintelui Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceaslav Volodin, și Președintelui Consiliului Federației Ruse, Valentina Matvienko, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

”Cu profundă durere am aflat despre explozia din metroul din Sankt Petersburg, victimele căreia au devenit zeci de oameni nevinovați. În legătură cu acest eveniment tragic, din numele cetățenilor Republicii Moldova, al tuturor deputaților și al meu personal vă rog să transmiteți sincere condoleanțe și cuvinte de susținere familiilor celor decedați, precum și urări de grabnică însănătoșire pentru toți cei care au avut de suferit în urma exploziei. Noi împărtășim durerea și deplîngem alături de cei care au pierdut apropiații”, se menționează în mesajul adresat de Andrian Candu.

În explozia de la 3 aprilie curent, aproximativ 45 de persoane au fost rănite și 11 persoane au decedat, conform datelor oficiale. Explozia a avut loc în jurul orei 14.40, în stația Sennaia din Sankt Petersburg.

img17002532

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!