ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un avion militar american s-a prăbușit, 16 persoane și-au pierdut viața

08:20 | 11.07.2017 Categorie: Externe

Washington, 11 iul. /MOLDPRES/.În total, 16 persoane și-au pierdut viața în prăbușirea unui avion militar în statul Mississippi din sudul SUA, a anunțat canalul de televiziune CNN, citând un responsabil local, scrie AFP, citată de AGERPRES și MOLDPRES. 

Toate victimele se aflau la bordul aparatului Marinei americane și nu există niciun supraviețuitor, a declarat Fred Randle, responsabil cu gestionarea situațiilor de criză din comitatul Leflore. 

Aparatul Marinei americane, un avion de alimentare C-130, s-a prăbușit la limita a două comitate, Sunflower și Leflore, potrivit jurnalului local Clarion-Ledger care îl citează pe directorul Agenției de gestionare a crizelor din Mississippi, Lee Smithson. 

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 16.00 (21.00 GMT), a precizat jurnalul, iar pompierii au fost nevoiți să intervină pentru a stinge incendiul. 

 

 

/Editor M.Cucu/

img17005383

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!