ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Au fost ieftinite biletele la clasa I pentru trenul Chişinău-Bucureşti

15:27 | 02.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM) a anunţat astăzi că preţul biletelor la clasa I pentru cursa Chişinău-Bucureşti a fost redus cu circa 30%, informează MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat al CFM, reducerea de preţ a fost operată ca urmare a unui acord încheiat între administraţiile feroviare din Republica Moldova şi România.

Astfel, pasagerii care vor opta pentru condiţii de confort sporit în vagoane de prima clasă, vor beneficia de bilete de călătorie pînă în capitala României la un preţ de 720 de lei.

Biletele la aceeaşi clasă pentru copiii cu vîrsta cuprinsă între 4-12 ani vor costa 474 lei. Minorii cu vîrsta de pînă la patru ani circulă gratuit.

Trenul Chişinău - Bucureşti pleacă în fiecare zi de la Gara Chişinău, la ora 16.45. Pentru clasa II preţul biletelor este de 623,05 pentru adulţi şi de 377,28 lei pentru copii.

(Reporter L. Grubîi, editor L. Alcază)

img17005955

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!