ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal U-21 a învins echipa Ciprului

09:28 | 10.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 10 aug. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal Under-21 a învins ieri cu scorul 2-1, la stadionul ”Zimbru” din capitală, într-un meci de verificare, selecționata Ciprului, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Boiciuc (45+1), Karo (90+2, autogol) - Ilia (68).

Antrenorul echipei moldovene, Dănuț Oprea a declarat la conferința de presă de la finele partidei că este mulțumit de rezultatul înregistrat și prestația elevilor săi. ”A fost un meci de angajament. Sînt satisfăcut de efortul depus de întreaga echipă. În lipsa unor jucători i-am verificat pe cei care i-ar putea înlocui pe viitor. Victoria obținută este importantă pentru moralul fotbaliștilor”, a spus tehnicianul. Antrenorul formației Ciprului, Nicos Andronikou a specificat că jucătorii săi au fost mai buni în repriza secundă a partidei. ”A fost un meci util, necesar. Echipa mea a fost mai bună în repriza a doua a întîlnirii, a marcat și un gol, care însă nu a fost validat”, a notat el.

Gazdele au evoluat în următoarea componență: Tîmbur, Jalbă, Mandrîcenco (Gheiceanu, 76), Tîșcul (Craciun, 66), Cărăruș, Marandici, Oancea (Stînă, 76), Dragan (Cojocaru, 76), Bejan (Căruntu, 52), Boiciuc (Gulceac, 66), Damașcan.

La meci au asistat circa 2900 de spectatori. A fost a patra partidă amicală a echipei moldovene anul curent după cele disputate cu formațiile Albaniei (0-0 și 0-2) și Armeniei (0-1). Echipa antrenată de Dănuț Oprea va susține pe 31 august, acasă, meciul cu reprezentativa Croației în preliminariile Campionatului European.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17006109

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!