ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 18 august 2017

08:55 | 18.08.2017 Categorie: Agenda

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

În perioada 18-20 august, Biroul Relații cu Diaspora (BRD) al Cancelariei de Stat organizează - sub patronajul Guvernului - Zilele Diasporei în Republica Moldova, ediția a IV-a.

Pe 18 august, la ora 9.00, BRD va desfășura Ziua ușilor deschise la Guvern, eveniment care va întruni reprezentanți ai Executivului și ai diasporei Republicii Moldova. Totodată, în cadrul evenimentului va fi prezentată cartografierea diasporei din șase țări (Italia, Rusia, Marea Britanie, Germania, Israel, Portugalia), precum și R. Moldova. De asemenea se va face prezentarea Grupurilor de Excelență ale Diasporei.

***

Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului municipal Chişinău  invită la Conferinţa municipală a cadrelor didactice cu genericul „Acces, relevanţă, calitate în educaţie - competenţe pentru prezent şi viitor”.

Ora 10.00, Palatul Republicii, str. Maria Cebotari 16.

***

Federația națională de Judo invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: “Evoluția sportivilor din Republica Moldova la Campionatul Mondial de Judo, cadeți”.

Ora 11.00, Agenția INFOTAG.

***

Mass-media este invitată la turul de presă al Festivalului de muzică Gustar 2017, în cadrul căruia ziariștii vor avea ocazia să vadă cum decurg ultimele pregătiri pentru cel mai așteptat festival al anului.

Ora 11.30.

(Editor L. Alcază)