ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff a înregistrat scorul etapei a șaptea a campionatului național de fotbal

10:04 | 21.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol a consemnat ieri scorul etapei a șaptea din cadrul campionatului național de fotbal, învingând pe teren propriu cu 5-0 formația Spicul Chișcăreni, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Mugosa (35,41,65) și Damașcan (53,56). ”I-am lăsat pe unii jucători să se odihnească în acest meci, fiindcă programul competițional este destul de încărcat. Până la deschiderea scorului am avut emoții, deoarece echipa-oaspete a avut șansa să înscrie. După primul gol marcat totul s-a derulat conform planului de joc, așteptărilor noastre”,  a subliniat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

Liderul turneului, Milsami Orhei, a fost foarte aproape de a pierde două puncte în meciul disputat cu Sfântul Gheorghe Suruceni. Bogdan a marcat unicul gol al partidei în prelungiri (minutul 93). În celelalte întâlniri au fost înregistrate următoarele scoruri: Speranța Nisporeni – Dinamo-Auto Tiraspol 2-2, Zaria Bălți – Petrocub Hâncești 2-2, Dacia Chișinău – Zimbru Chișinău 2-1.

Milsami conduce în clasament cu 18 puncte acumulate. Ocupanta locului doi, Sheriff totalizează 17 puncte. Pe locul trei se situează Dacia, care a adunat 16 puncte. Meciurile etapei a opta sunt programate pentru 25 și 26 august.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17006327

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!