ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătorii moldoveni de stil greco-roman și-au încheiat evoluțiile la Mondiale

10:13 | 23.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 23 aug. /MOLDPRES/. Luptătorii moldoveni de stil greco-roman au încheiat ieri evoluțiile la Campionatul Mondial, care se desfășoară la Paris (Franța), relatează MOLDPRES.

Victor Ciobanu (59 kg) a învins în primul meci disputat, a cedat în următorul și s-a clasat pe locul 11 printre 30 de concurenți. Donior Islamov (66 kg) a fost învins în prima partidă desfășurată și a ocupat locul 25. La categoria sa de greutate au concurat 33 de sportivi.

Anterior, coechipierul Daniel Cataraga (71 kg) s-a situat pe locul cinci după ce a obținut trei victorii și a suferit două înfrângeri.

În turneul de lupte feminine vor participa Iulia Leorda (53 kg) și Svetlana Saenko (75 kg). Republica Moldova va fi reprezentată de un lot complet în concursul de lupte libere: Anatol Buruian (57 kg), Andrei Perpelița (61 kg), Dmitrii Malencov (65 kg), Mihail Sava (70 kg), Evgheni Nedealco (74 kg), Piotr Ianulov (86 kg), Nicolae Ceban (97 kg) și Alexandru Romanov (120 kg).

Campionatul se va încheia pe 27 august.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17006377

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!