ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FCA Classic Chișinău a învins în primul meci preliminar din Cipru

11:57 | 24.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 24 aug. /MOLDPRES/. Campioana națională la futsal FCA Classic Chișinău a învins ieri în primul meci din cadrul grupei F a turneului preliminar UEFA, care se desfășoară în Cipru, cu scorul 7-4, echipa Wrexham Futsal Club (Țara Galilor), relatează MOLDPRES.

Golurile formației moldovene au fost marcate de Nicolaiciuc (3, 37, 40) și Negară (5, 13, 21, 36). Ea a evoluat în următoarea componență: Chitoroagă, Negară, Nicolaiciuc, Ciocoi, Frolov; Portarescu, Țîmbalist, Ciopa, Podlesnov, Iordachi, Iacovenco, Negru.

Astăzi FCA Classic va juca cu echipa Leo (Armenia), iar pe 26 august se va întâlni cu Anorthosis (Cipru).

Câștigătoarea grupei se va califica în următoarea rundă preliminară, unde le va avea adversare pe formațiile Araz Naxçivan (Azerbaidjan), FC Deva (România) și ocupanta primului loc în grupa preliminară E.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17006417

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!