ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Petrocub a urcat pe locul patru în clasament

09:52 | 26.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Echipa Petrocub Hâncești a acces pe locul patru în clasamentul campionatului național de fotbal grație  victoriei (3-0)  repurtată în meciul disputat ieri pe teren propriu cu Dacia Chișinău, ocupanta locului trei, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Rozgoniuc (81), Ambros (88) și Puntus (92). ”Am atenționat echipa în ajunul partidei să nu încaseze în nici un caz prima gol, ca și în meciurile precedente, pentru că este mai dificil să joci în continuare. Am creat destule faze periculoase. Am marcat. Am fost în teren o familie. Chiar dacă am învins mai avem mult de lucru în faza de apărare, trecere în ofensivă, atac”, a declarat la finele întâlnirii antrenorul echipei-gazdă, Lilian Popescu. Tehnicianul echipei Dacia, Viorel Frunză a subliniat că este inadmisibil ca elevii săi să evolueze într-o asemenea manieră și pe viitor. ”Vom avea o discuție dură cu jucătorii. Nu poți evolua așa dacă aspiri la titlul de campioană”, a spus el.

Formația Sfântul Gheorghe Suruceni a obținut a doua victorie în campionat. Ea a întrecut-o  cu scorul 2-1 pe Speranța Nisporeni. Pentru gazde au marcat Tâșcul (17) și Istrati (36), iar la oaspeți a înscris Efros (42). Într-un alt meci din cadrul etapei  a opta Dinamo-Auto  Tiraspol a devansat-o cu 1-0 pe Zaria Bălți. Marcator – Roșca (76).

Pentru astăzi sunt programate meciurile Spicul Chișcăreni – Zimbru Chișinău și Sheriff Tiraspol – Milsami Orhei.

Clasamentul este condus de Milsami (18 puncte), care este urmată de Sheriff (17), Dacia (16) și Petrocub (11 puncte). Primele patru clasate obțin dreptul să evolueze în turneele intercluburi europene la finele sezonului.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17006471

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!