ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sheriff a învins jucând în inferioritate

09:10 | 28.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 28 aug. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol a învins ieri, pe teren propriu, în derbiul etapei a opta a campionatului național de fotbal, formația Milsami Orhei (3-1), jucând aproximativ o repriză în inferioritate, comunică MOLDPRES.

În minutul 47 a fost eliminat din teren Bayala pentru comportament nesportiv. Meciul a avut toate ingredientele caracteristice unui derbi: combinații și goluri frumoase, ratarea dramatică din lovitură de la 11 metri a orheianului Dedov în minutul 70 la scorul 0-1, finalizarea ca la carte de către Andronic a unei centrări în minutul 79 (1-1) și reușitele superbe ale lui Jairo și Oancea,  care au pus capăt serialului de șase victorii ale echipei Milsami.

Sheriff a urcat pe primul loc în clasament după această victorie. Ea totalizează 20 de puncte. Pe locul doi se situează Milsami (18 puncte), pe trei – Dacia Chișinău (16 puncte).

În campionat a intervenit o pauză determinată de meciurile echipei naționale în preliminariile Campionatului Mondial (2 și 5 septembrie cu selecționatele Serbiei și Țării Galilor). Turneul va fi reluat pe 9 și 10 septembrie cu partidele etapei a noua.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17006493

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!