ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal a suferit eșec și în meciul retur cu formația Serbiei

09:30 | 03.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 3 sep. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal a suferit înfrângere ieri, în deplasare, cu același scor 0-3, ca și la Chișinău, și în meciul retur din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, disputat pe stadionul ”FK Partizan” cu reprezentativa Serbiei, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Gacinovic (20), Kolarov (30), A. Mitrovic (81).

”N-m pretenții față de jucătorii mei. Au făcut tot posibilul pentru a obține un rezultat bun, dar diferența de clasă, măiestrie și-a spus cuvântul. A învins pe merit echipa Serbiei. În opinia mea, aceasta are cele mai bune șanse de a se califica în faza finală a Campionatului Mondial”, a declarat pentru mass-media antrenorul echipei moldovene, Igor Dobrovolschi.

Lotul național a evoluat în acest meci în următoarea componență: Cebanu, Armaș, Posmac, Iepureanu, Ioniță, Cebotaru, Cociuc (Antoniuc,59), Dedov, Gînsari, Cojocari (Carp,75), Anton.

Echipa Serbiei se află pe primul loc în clasamentul grupei D, totalizând 15 puncte. Formația moldoveană a adunat 2 puncte și se menține în continuare pe ultimul loc. Pe 5 septembrie echipa națională va susține, la stadionul ”Zimbru”, cu reprezentativa Țării Galilor, următorul meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17006660

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!